Печатете го најдобриот% наслов% на Интернет

Пример за дизајн на деловна картичка на Грамарли

Тревна спокојство за граматика и проверка на правопис

Тревната позадина на оваа визит-карта е толку спокојна; еден поглед и на читателот се чувствува како тежина да му е крената над грбот. Минималистички е и едноставен и има мирна привлечност.

Повеќето експерти веруваат дека секогаш е подобро да се чува визит-карта едноставна, искрена и свежа, наместо да се претерува со тоа. Софистицираните и премногу комплицирани деловни картички никогаш не се прикажуваат добро. Дизајнерот ја изработи оваа визит-картичка, имајќи ги предвид овие информации.

Подобро е да инвестирате во правилен метод на печатење и висококвалитетно парче хартија бидејќи тие придонесуваат многу во крајната равенка. Сликите и фонтовите и геометријата си го имаат своето место, но ако користите акции со слаб квалитет, тие нема да значат ништо.

Дизајнерските елементи на оваа картичка - белото централно лого, кружните рабови и белата позадина - се јасни и јасни бидејќи дизајнерот инвестирал во висококвалитетен печатач. Дава професионално чувство и изглед и не чини дека е обоена или пикселизирана.

Овие мали детали во визит-картичката ќе одам многу во правењето разлика за вашиот бизнис. Бидете сигурни дека се грижите за нив за да се осигурате дека вашата визит-карта излегува победник.

добие Peppermint Новости!

За купони, тајни понуди, упатства за дизајн и новости за компанијата.

Регистрација на билтен / Регистрација на сметка (скокачки прозорец)

"*" Означува потребни полиња

Внесете број од 10 до 10.
Што е 6 + 4?
Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.

Побарајте бесплатен понуда и консултации

Минимален цитат

Име
Кажете ни за вашиот проект и ние ќе дадеме бесплатна креативна консултација и проценка на цените.
Drop датотеки тука или
Макс. големина на датотека: 25 MB.
  Е-пошта(Задолжително)
  Каде треба да испратиме по е-пошта вашата препорака за производство и да понудиме понуда?
  Внесете број од 10 до 10.
  Проклети измамници.
  Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.

  Најдете н on на социјална мрежа

  Придружете се за совети за дизајн и специјални попусти

  Внесете број од 10 до 10.
  Што е 6 + 4?
  Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.