Квадратни деловни картички

  • Квадрат 2.5 инчи или мини-квадрат 2
  • 2 Големи акции за карти
  • Додадете заоблени агли

Неодамнешни видеа

Квадратни деловни картички

Ангажирајте го нашиот тим да го креира вашиот дизајн.

-

Ви требаат повеќе функции?

Обидете се со нашите Конфигуратор на прилагодена картичка >

Телефонската поддршка моментално е достапна на англиски или германски јазик.

 


Дополнителни информации

Тип на хартија

Сјајно, мат

Катчиња

Директно, заоблено

Облик

Мини плоштад, плоштад

Квантитет

100, 250, 500, 1000

Дебелина

Производство Време

Опис

Плоштад бизнис картички се како банкноти од 2 долари, тие се невообичаени, уникатни и на луѓето им се допаѓаат. Графичките дизајнери го сакаат симетричниот формат и рамнотежата што ја обезбедува квадратната форма.

Рамномерноста и страните на еднаква должина на исечокот на квадрат исто така служат за картичката да се чувствува уште посуштинско кога ќе се спореди со картичка со стандардна големина отпечатена на идентичен фонд.

Додадете карактеристики на вашите квадратни деловни картички

И, ако нарачката на плоштад не е доволно уникатна за вас, изберете да додадете дополнителни опции за завршна обработка на вашата картичка, како што се тркалезни агли, UV-точка, или претворете ја картичката во закачалка со нашиот стандарден удар.

+ Круг агли

За 25 долари додадете 4 тркалезни агли на нашите стандардни визит-картички од 16pt и 18pt, свилени ламинирани квадратни картички. Додека другите онлајн печатачите користат инфериорен процес на „отсекување на рабовите“, сите наши квадратни картички се 100% вистински исечени за да се обезбедат совршено заоблени агли секој пат.

Нашиот плоштад пластични деловни картички доаѓаат стандардни со 4 кружни агли и ваш избор на радиус на аголот 1/8" или 1/4". Ние ја нудиме оваа бесплатна услуга не само затоа што изгледа супер кул, туку затоа што ве штити вас и прстите на вашиот потенцијален клиент од непријатно сечење хартија… па, пластични сече во овој случај.

+ УВ-точка

Користете точка UV, или точка сјај, за да нагласите кој било дел од вашиот квадрат визит-картичка дизајн, без разлика дали тоа е лого, име или друг елемент на дизајнот.

Spot UV е достапна за нашите стандардни свилени квадратни картички 16pt и 18pt, но во моментов не се достапни на пластични картички.

Нашите клиенти за графички дизајн и нивните клиенти ја обожаваат комбинацијата на нашата свила - мат ламинатна плочка и УВ-место заради драматичниот визуелен и текстурален контраст што тој го создава.

Изберете да додадете елементи на сјај на самото место на едната или на двете страни од вашата картичка за истата номинална цена.

Дизајн инспирација за квадратни деловни картички

Сè уште дизајнирате ваши квадратни картички и ви треба инспирација? Проверете го овој пост на блогот од студиото iBrand што го разгледува 38 знаци за креативни квадратни деловни картички.

ПРАШАА Најчесто поставувани прашања

Конкуренти за овој производ:

Галерија за инспирација

Земете примерок пакет!

Почувствувајте ги нашите трудови, видете го нашиот квалитет

Печати на Интернет Најдобри квадратни деловни картички визит картички деловни картички
Квадратни деловни картички
25.00$ - 89.00$