Крафт деловни картички

39.00$ - 129.00$

  • 100% рециклиран и еколошки
  • Идеално за минимални дизајни со темни бои
  • Совршено со печат на фолија
Отстрани

Ангажирајте го нашиот тим да го креира вашиот дизајн.

-

Ви требаат повеќе функции?

Обидете се со нашите Конфигуратор на прилагодена картичка >

Дополнителни информации

Тип на хартија

, ,

Облик

, ,

Квантитет

, , ,

Бело мастило

Никој, да

Производство Време

Опис

Визит-картичките на крафт можат да се отпечатат во целосна боја од обете страни, иако препорачуваме да го задржите вашиот дизајн ограничен на црно мастило.

Во нашата комплет за примероци, ние покажуваме примери на различни CMYK бои испечатени на крафт со и без да има поддршка од бело мастило.

Ако имате бренд за еколошки / еколошки свесни типови, тогаш овие се совршени за вас, бидејќи тие се 100% рециклирани!

1 преглед за Крафт деловни картички

5.0
5.00 од 5
Врз основа на прегледот 1
5 ѕвезда
100
100%
4 ѕвезда
0%
3 ѕвезда
0%
2 ѕвезда
0%
1 ѕвезда
0%
  1. 5 од 5

    Свинско месо (Заверена сопственик) -

    Ние ги добивме нашите картички брзо! Процесот беше навистина лесен и ми се допаѓа како бевме во можност да разговараме со вистинска личност кога нашиот прв круг беше малку искривен. Бевме во можност да добиеме нова серија испратена до нас и ние сме многу среќни со нашите карти сега!

    (0) (0)
Додадете преглед

Откажи

Потврдени прегледи на клиенти

Aaron
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Одлична услуга, одличен квалитет Најдоброто беше: фа...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 2 денови
Stubbz конци
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Висок квалитет и одлично совпаѓање на бои

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 2 недели
Керолин Бојк
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Работа со Print Peppermint е секогаш таков ple...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 2 недели
JУДИТ
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Неверојатен производ!

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 3 недели
JУДИТ
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Неверојатен избор!

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 3 недели
JУДИТ
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Прекрасна!

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 3 недели
JУДИТ
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Одличен квалитет и одлични цени, исто така.

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 3 недели
JУДИТ
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Прв пат нарачувам и сум многу импресиониран!

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 3 недели
Слава
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Многу корисна и одговорна услуга за клиенти; тие...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 1 месец
Витни Д.
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Го сакаше холографскиот!

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 1 месец
Витни Д.
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Соодветната фолија од работ до напред беше беспрекорна и ...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 1 месец
Витни Д.
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Прекрасен додаток - испаднаа фантастични.

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 1 месец
Печати на Интернет Најдобри печати на Интернет, деловни картички со кафеав крафт со печат на фолија
Крафт деловни картички
39.00$ - 129.00$