Висат ознаки за квалитетни производи

Печатете обележувачки обележувачи во различни прилагодени форми и големини за вашата облека, накит или други производи.

  • Печатење со целосна боја
  • Разновидност на форми и големини
  • Премиум документи со специјални завршни работи
  • Вклучено дупчење
  • Со низа или без
  • Додадете метални грумови

Потврдени прегледи на клиенти

анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Бев воодушевен од исходот, кога го примив...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 3 недели
Чарлс Киткарт
потврден сопственикпотврден сопственик
4 / 5
Многу добро, има многу избори без да биде ов...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 4 недели
Aaron
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Одлична услуга, одличен квалитет Најдоброто беше: фа...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 1 месец
Stubbz конци
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Висок квалитет и одлично совпаѓање на бои

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 2 месеци
Керолин Бојк
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Работа со Print Peppermint е секогаш таков ple...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 2 месеци
JУДИТ
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Неверојатен производ!

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 2 месеци
JУДИТ
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Неверојатен избор!

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 2 месеци
JУДИТ
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Прекрасна!

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 2 месеци
JУДИТ
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Одличен квалитет и одлични цени, исто така.

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 2 месеци
JУДИТ
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Прв пат нарачувам и сум многу импресиониран!

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 2 месеци
Слава
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Многу корисна и одговорна услуга за клиенти; тие...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 2 месеци
Витни Д.
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Го сакаше холографскиот!

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 2 месеци

Hang Tags Често поставувани прашања

Како да закачам обетки на облека?

Ако сакате да прикачите ознака за висење на вашата стока за облека, постојат неколку начини да го направите тоа. Првата опција, која е најлесниот начин, е користење на конец или врвка. Повлечете го кабелот низ дупката на висечката ознака и потоа направете јамка. Преклопете го кабелот на половина и врзете го затворениот крај преку висечката ознака за да го прицврстите кабелот. Повлечете го отворениот крај на кабелот низ јамката на спротивниот крај. Заврзете го кабелот околу ременот или етикетата на облеката на облеката. Можете исто така да јазли… Прочитај повеќе

За што се користат ознаките за висење?

Дали сакате да додадете само малку повеќе информации на пакувањето на вашите производи? Кога сакате да внесете некои нови, возбудливи детали за вашата стока, некои маркетинг недвижности ќе ви се најдат. Ова е местото каде што ознаката за висење влегува на сликата. Повеќе од само малку хартија што виси од вратот на еден од вашите производи (или нивниот контејнер), може да се направи висечка ознака за да направи многу повеќе отколку да ја покаже цената на предметниот предмет. Стратешки поставената ознака може да ги возбуди потенцијалните купувачи поради клучните информации или специјалните… Прочитај повеќе

Што е ознака за висина?

Ознаката за висење е етикета што сопствениците на продавниците или компаниите ја прикачуваат на парчиња стока. Всушност, играчките, електронските уреди, спортската опрема, облеката и сè што можете да ставите на полицата на продавницата може да имаат висечки ознаки. Дури и автомобилите изложени во салоните можат да користат еден. Висечките ознаки генерално покажуваат различни информации, вклучувајќи ја цената на производот, името на производителот или дизајнерот, упатствата за нега на ткаенината или материјалите што се користат за предметот. Иако вообичаено е поврзано со прикажување на цената на облеката што не е на решетка, ознаките за висење можат да направат многу повеќе овие денови. Всушност, компаниите користат… Прочитај повеќе

ГОРДО СЕ СЛУЖУВА

Треба нешто диво?

Придружете се за совети и попусти за дизајн!

Внесете број од 10 до 10.
Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.

Најдете н on на социјална мрежа