Примероци за печатење и хартија

Станете професионалец за печатење со нашата широка разновидност на примероци за печатење и хартија. Најдете брендирани и небрендирани примероци за да им покажете на вашите клиенти.

Интересни написи поврзани со примероци

Ви треба инспирација? Проверете го нашиот блог за дизајн каде се занимаваме со секакви теми, од тоа што значи да се биде претприемач до нови и возбудливи дизајнерски трендови во светот на печатењето.

Најдете ја вашата инспирација >

Печатење со златна фолија vs Pantone Метални мастила против хартија од метална фолија наспроти ладна фолија против Скодикс

Научете како да додавате златна фолија на вашите бизнис картички, покани за свадби и налепници како професионален графички дизајнер! Остин, од Print Peppermint, споредува 6 од најдобрите начини за додавање златна фолија на вашите отпечатоци, вклучувајќи: втиснување со топла фолија vs PantoneМетално мастило наспроти вградена фолија против фолија Scodix наспроти хартија од метална фолија наспроти… Прочитај повеќе

Најдобрите писмени трудови

Идеални хартии за печатење со писма

Транскрипција: Толку многу дизајнери и креативци се оптоваруваат со печатење со печатење, но она што тие не го знаат е дека за да го извлечете максимумот од машината за печатење на печатење како стара ветерница од Хајделберг, на пример, треба да ја нахраните со вистинските видови. на хартија. Затоа последните месеци ги поминавме истражувајќи… Прочитај повеќе

Потврдени прегледи на клиенти

Лиза Ц.
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Имав прилагодени картички направени за мојот клиент и тој е Т.Х...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

1 ден пред
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Нема да печатам на друго место!

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 3 недели
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Секој проект што сум го испечатил преку Print Peppe...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 3 недели
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Секогаш сум толку импресиониран од квалитетот! 10/10 р...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 3 недели
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

услуги на клиентите беше камен цврст

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 4 недели
Fabiola
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Дојде до извршувањето на дизајнот што го имав на ум ...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 4 недели
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

совршените етикети ги сакаат!

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 1 месец
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Ги сакам сите примероци. Ми покажа одлична ва...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 1 месец
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Ги сакам сите примероци. Ми покажа одлична ва...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 1 месец
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Ги сакам сите примероци. Ми покажа одлична ва...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 1 месец
Ахмад Тораби
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Убав пакет примероци :)

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 1 месец
Џејсон Сигман
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Нарачката беше исполнета и изгледа одлично!!

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 2 месеци

Повеќе работи што ќе ги сакате