Сјајни деловни картички

  • УВ-обложена со висок сјај
  • Одлично за фотографии и светли бои
  • Печатење со целосна боја, обете страни

Неодамнешни видеа

Сјајни деловни картички

Ангажирајте го нашиот тим да го креира вашиот дизајн.

-

Ви требаат повеќе функции?

Обидете се со нашите Конфигуратор на прилагодена картичка >

Телефонската поддршка моментално е достапна на англиски или германски јазик.

 


Дополнителни информации

Облик

Стандарден, квадрат, мини

Катчиња

Директно, заоблено

Квантитет

100, 250, 500, 1000

Тип на хартија

Сјајна

Дебелина

Производство Време

Опис

Сјајна бизнис картички имаат високо-сјајна UV облога од двете страни.

УВ-уредот е чиста течна обвивка која лечи нагоре од вашиот дизајн со печатено мастило, давајќи исклучително сјајна завршница.

UV-то е одлично за фотографски дизајни или дизајни со многу боја.

Дали баравте сјај на самото место or подигнати сјајни картички?

Галерија за инспирација

Земете примерок пакет!

Почувствувајте ги нашите трудови, видете го нашиот квалитет

Печати преку Интернет Најдобро печати Најдобро% наслов% Он-лајн
Сјајни деловни картички
29.00$ - 89.00$