Најнови статии за веб дизајн

Доминантни трендови и техники за веб -развој во 2022 година

Извор Денес, сите програмери се фокусирани на идните трендови на веб-развој, кои ќе станат популарни во 2022 година. Нивната употреба не само што ќе помогне да се направи најфункционалниот сајт, туку ќе придонесе и за негова промоција во пребарувачот. Колку се релевантни овие трендови ќе биде јасно за неколку месеци. Сепак, знаењето… Прочитај повеќе

3 Совети за веб -дизајн за оптимизирање на вашата веб -страница за празнична сезона

Извор Почеток на која било веб -продавница, блог за патување или било кој онлајн бизнис што се однесува на продажба на стоки или услуги може да биде одлична идеја, но оптимизирањето на веб -страница е различна игра за игри. Ангажирањето на секој професионален графички дизајнер може да биде скапо решение, така што учењето како сами да ја оптимизирате вашата страница може да ви заштеди многу… Прочитај повеќе

Дали е време да го редизајнирате вашето портфолио?

Извор Без разлика дали сте хонорарец или барате да ве вработат со полно работно време, потенцијалните клиенти и работодавци сакаат да видат за што сте способни. Ако работите во веб-дизајн, добро изработеното резиме и низата ингеренции нема да ви го намалат тоа. Работодавецот веројатно нема да биде покосен од вашата Adobe флуентност на сертификација и кодирање освен ако… Прочитај повеќе

Како да го подигнете вашиот бизнис преку веб-дизајн

Бизнисот има голема корист од тоа што има ефикасен и лесен дизајн на веб-страница. Можејќи лесно да ја користите и навигирате на веб-страницата, тоа го издвојува бизнисот од конкурентите. Во ова време на висока технологија и брза интернет-врска, клиентите очекуваат работите на веб-страницата да бидат исто така брзи и лесни. ... Прочитај повеќе

Веб дизајн и оптимизација: Како вашиот веб дизајн влијае на вашето оптимизација

Дали знаевте дека лошиот веб дизајн може да ве сруши на рангирањето на Google? Прочитајте за да дознаете за односот помеѓу веб-дизајн и оптимизација. SEO има многу скриени фактори, не сето тоа е само одлична содржина и контакт со линкови. Една од најигнорираните е врската помеѓу веб… Прочитај повеќе

Најдете н on на социјална мрежа

Придружете се за совети за дизајн и специјални попусти

Внесете број од 10 до 10.
Што е 6 + 4?
Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.