Прилагоден конфигуратор на визит-картички

4.80 од 5
(64 customer reviews)

Од: 25.00$

 • Егзотични и луксузни хартии
 • Ултра напредни завршувања
 • Прилагодете сè!

Дополнителни информации

Квантитет

, , ,

Катчиња

,

Облик

, , , ,

Дебелина

, , , , , ,

Тип на фолија

Топла фолија

Боја на фолија

, , , , , , , , , , , , ,

Боја на работ на фолија

, , , , , , , , , , , , , , ,

Боја на мастило на рабовите

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Производство Време

Тип на точка сјај

,

Тип на хартија

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

64 прегледува Прилагоден конфигуратор на визит-картички

4.8
4.80 од 5
Врз основа на рецензии на 64

Слики на клиенти

Слика # 1 од Анонимни
Слика # 2 од Анонимни
Слика бр. 3 од Џон Расел
Слика # 4 од Jordanордан М.
Слика # 5 од Jordanордан М.
Слика # 1 од Анонимни
5 од 5

анонимни

Сакајте ги нашите сопствени деловни картички! Тоа беше сè што замислувавме. Услугата за клиенти беше одлична. Силно препорачуваме!

(1) (0)
Слика # 2 од Анонимни
5 од 5

анонимни

Комбинацијата на текстура од велур и сјај на самото место ги прави моите картички убави за играње и гледање!

(0) (0)
Слика бр. 3 од Џон Расел
5 од 5

Он Расел

Сите на Print Peppermint беше исклучително корисна во работата со мене за фино прилагодување на мојот дизајн и производство на квалитетна визит-карта. Многу ми е драго што ги слушнав нивните совети и задоволен сум од целокупниот производ. Погледнете ја фотографијата за УВ точка со Pantone боја на место.

(1) (0)
Слика # 4 од Jordanордан М.
3 од 5

Јордан М.

Нарачани 250qty, 20pt Business Touch деловни картички. Следи ги нивните совети, но црното е според мене сè уште неми. Чувството за нив е слично на она што другите компании го нарекуваат деловни картички (свила). Убаво и мазно, а отпечатоците од прсти не остануваат на картичката. Инаку, регистрацијата за печатење е многу чиста (користев VECTOR графика), златните линии CMYK изгледаат точни, Spot Gloss изгледа одлично и е многу тесен на скоро сите картички. Сликата воопшто не претставува сјај на самото место, но можам да ве уверам, тоа е работа. Ве молиме, разберете дека некои од вашите картички НЕ ќе бидат совршени, тоа е само дел од процесот. Намалување на линиите, регистрација на сјај на спот, итн ... може да биде малку исклучено на некои картички. СЕКОГАШ порачајте малку повеќе отколку што ви треба, за да можете да ги соберете најдобрите и да ги фрлите останатите. Тоа е нужно зло. НО, јас случајно ги поставив и овластив ПОГРЕШНИТЕ датотеки за да не можам да ги користам. Wasе ги користев како потпори за иглички од емајл. НО, не знам како изгледа нивниот Сјај сјај без принт зад него. Јас сум идиот. Многу скапа грешка. Особено кога размислувате, дури и ако сите беа точни, сепак мора да отфрлите некои што не се совршено испечатени и рамномерно исечени. Мој совет до ноб клиенти, НЕ НАРАЧУВАЈТЕ КОГА СЕ ИСПАШУВАТЕ !!! Нека некој провери вашата работа пред да испратите работи.

(1) (0)
Слика # 5 од Jordanордан М.
3 од 5

Јордан М.

Нарачани 250qty, 20pt Business Touch деловни картички. Следи ги нивните совети, но црното е според мене сè уште неми. Чувството за нив е слично на она што другите компании го нарекуваат деловни картички (свила). Убаво и мазно, а отпечатоците од прсти не остануваат на картичката. Инаку, регистрацијата за печатење е многу чиста (користев VECTOR графика), златните линии CMYK изгледаат точни, Spot Gloss изгледа одлично и е многу тесен на скоро сите картички. Сликата воопшто не претставува сјај на самото место, но можам да ве уверам, тоа е работа. Ве молиме, разберете дека некои од вашите картички НЕ ќе бидат совршени, тоа е само дел од процесот. Намалување на линиите, регистрација на сјај на спот, итн ... може да биде малку исклучено на некои картички. СЕКОГАШ порачајте малку повеќе отколку што ви треба, за да можете да ги соберете најдобрите и да ги фрлите останатите. Тоа е нужно зло. НО, јас случајно ги поставив и овластив ПОГРЕШНИТЕ датотеки за да не можам да ги користам. Wasе ги користев како потпори за иглички од емајл. НО, не знам како изгледа нивниот Сјај сјај без принт зад него. Јас сум идиот. Многу скапа грешка. Особено кога размислувате, дури и ако сите беа точни, сепак мора да отфрлите некои што не се совршено испечатени и рамномерно исечени. Мој совет до ноб клиенти, НЕ НАРАЧУВАЈТЕ КОГА СЕ ИСПАШУВАТЕ !!! Нека некој провери вашата работа пред да испратите работи.

(1) (0)
Слика # 6 од Jordanордан М.
3 од 5

Јордан М.

Нарачани 250qty, 20pt Business Touch деловни картички. Следи ги нивните совети, но црното е според мене сè уште неми. Чувството за нив е слично на она што другите компании го нарекуваат деловни картички (свила). Убаво и мазно, а отпечатоците од прсти не остануваат на картичката. Инаку, регистрацијата за печатење е многу чиста (користев VECTOR графика), златните линии CMYK изгледаат точни, Spot Gloss изгледа одлично и е многу тесен на скоро сите картички. Сликата воопшто не претставува сјај на самото место, но можам да ве уверам, тоа е работа. Ве молиме, разберете дека некои од вашите картички НЕ ќе бидат совршени, тоа е само дел од процесот. Намалување на линиите, регистрација на сјај на спот, итн ... може да биде малку исклучено на некои картички. СЕКОГАШ порачајте малку повеќе отколку што ви треба, за да можете да ги соберете најдобрите и да ги фрлите останатите. Тоа е нужно зло. НО, јас случајно ги поставив и овластив ПОГРЕШНИТЕ датотеки за да не можам да ги користам. Wasе ги користев како потпори за иглички од емајл. НО, не знам како изгледа нивниот Сјај сјај без принт зад него. Јас сум идиот. Многу скапа грешка. Особено кога размислувате, дури и ако сите беа точни, сепак мора да отфрлите некои што не се совршено испечатени и рамномерно исечени. Мој совет до ноб клиенти, НЕ НАРАЧУВАЈТЕ КОГА СЕ ИСПАШУВАТЕ !!! Нека некој провери вашата работа пред да испратите работи.

(1) (0)
Слика бр. 7 од Лидија Аскеланд
5 од 5

Лидија Аскеланд

Тие се убави!

(0) (1)
Слика # 8 од Анонимни
5 од 5

анонимни

Услугата за клиенти на Print Peppermint е неверојатно. Тие се толку корисни и визит-картичките се покажаа неверојатни!

(0) (0)
Слика # 9 од Анонимни
4 од 5

анонимни

Моите визит-картички излегоа одлично.

(0) (0)
Слика бр. 10 од Катија Сандер
5 од 5

Катија Сандер

АПОСЛУТНО ГО САКАМ моите нови бизнис картички. Толку елегантен и исклучителен квалитет! Print Peppermint тесно работеше со мене за да го обезбедам точно мојот квалитет и дизајн намера. Дефинитивно ги препорачувам и сигурно ќе ги користам на моите идни проекти. ПЕТ ЅВЕЗДИ до крај!!

(0) (0)
Слика # 11 од Анонимни
2 од 5

анонимни

Навистина посакувам да можам да оставам подобра рецензија. По мојот првичен повик за планирање со Остин, кој се чинеше многу умешен во печатење детали, ме натера да се чувствувам удобно да ја ставам нарачката. Сепак, откако ги добив картичките и го видов мојот и уште поважно одговорот на моите клиенти. Едноставно сме крајно презафатени од втиснувањето на овие картички. Тоа е единствениот детал на кој клиентот навистина бил продаден за да плати повеќе, но едвај се гледа.

(0) (0)
Слика # 12 од Анонимни
2 од 5

анонимни

Навистина посакувам да можам да оставам подобра рецензија. По мојот првичен повик за планирање со Остин, кој се чинеше многу умешен во печатење детали, ме натера да се чувствувам удобно да ја ставам нарачката. Сепак, откако ги добив картичките и го видов мојот и уште поважно одговорот на моите клиенти. Едноставно сме крајно презафатени од втиснувањето на овие картички. Тоа е единствениот детал на кој клиентот навистина бил продаден за да плати повеќе, но едвај се гледа.

(0) (0)
Слика # 13 од Анонимни
2 од 5

анонимни

Навистина посакувам да можам да оставам подобра рецензија. По мојот првичен повик за планирање со Остин, кој се чинеше многу умешен во печатење детали, ме натера да се чувствувам удобно да ја ставам нарачката. Сепак, откако ги добив картичките и го видов мојот и уште поважно одговорот на моите клиенти. Едноставно сме крајно презафатени од втиснувањето на овие картички. Тоа е единствениот детал на кој клиентот навистина бил продаден за да плати повеќе, но едвај се гледа.

(0) (0)
Слика # 14 од Анонимни
2 од 5

анонимни

Навистина посакувам да можам да оставам подобра рецензија. По мојот првичен повик за планирање со Остин, кој се чинеше многу умешен во печатење детали, ме натера да се чувствувам удобно да ја ставам нарачката. Сепак, откако ги добив картичките и го видов мојот и уште поважно одговорот на моите клиенти. Едноставно сме крајно презафатени од втиснувањето на овие картички. Тоа е единствениот детал на кој клиентот навистина бил продаден за да плати повеќе, но едвај се гледа.

(0) (0)
Слика # 15 од Анонимни
2 од 5

анонимни

Навистина посакувам да можам да оставам подобра рецензија. По мојот првичен повик за планирање со Остин, кој се чинеше многу умешен во печатење детали, ме натера да се чувствувам удобно да ја ставам нарачката. Сепак, откако ги добив картичките и го видов мојот и уште поважно одговорот на моите клиенти. Едноставно сме крајно презафатени од втиснувањето на овие картички. Тоа е единствениот детал на кој клиентот навистина бил продаден за да плати повеќе, но едвај се гледа.

(0) (0)
Слика # 16 од Сара Д.
5 од 5

Сара Д.

Откако добив понуда од конкурент, започнав со потрагата по нова компанија и тогаш најдов Print Peppermint. Јас на почетокот бев малку скептичен, но тимот беше исклучително корисен, долу на земја и внимателен. Пред да ставам голема нарачка, добив примероци од нивните деловни картички. Тие беа совршени и јас немав никакви конкуренти со нивните продукции или креации. Затоа ја поставив нарачката. Картите што ги нарачав беа дуплексни картички од 32 поени. Мека завршница на допир од страна А и хартија со акварел од страна Б. Тие беа дигитално испечатени од страната Б, со место УВ, и златен лист од страна А. Тие се комплицирани, но убаво потценети. Не сум за inубен во нив и тие беа голем хит! * Боите се исклучени на фотографијата. тие се лиснато, зелена боја, а не чај.

(0) (0)
Слика # 17 од Сара Д.
5 од 5

Сара Д.

Откако добив понуда од конкурент, започнав со потрагата по нова компанија и тогаш најдов Print Peppermint. Јас на почетокот бев малку скептичен, но тимот беше исклучително корисен, долу на земја и внимателен. Пред да ставам голема нарачка, добив примероци од нивните деловни картички. Тие беа совршени и јас немав никакви конкуренти со нивните продукции или креации. Затоа ја поставив нарачката. Картите што ги нарачав беа дуплексни картички од 32 поени. Мека завршница на допир од страна А и хартија со акварел од страна Б. Тие беа дигитално испечатени од страната Б, со место УВ, и златен лист од страна А. Тие се комплицирани, но убаво потценети. Не сум за inубен во нив и тие беа голем хит! * Боите се исклучени на фотографијата. тие се лиснато, зелена боја, а не чај.

(0) (0)
Слика # 1 од Анонимни
Слика # 2 од Анонимни
Слика бр. 3 од Џон Расел
Слика # 4 од Jordanордан М.
Слика # 5 од Jordanордан М.
Слика # 6 од Jordanордан М.
Слика бр. 7 од Лидија Аскеланд
Слика # 8 од Анонимни
Слика # 9 од Анонимни
Слика бр. 10 од Катија Сандер
Слика # 11 од Анонимни
Слика # 12 од Анонимни
Слика # 13 од Анонимни
Слика # 14 од Анонимни
Слика # 15 од Анонимни
Слика # 16 од Сара Д.
Слика # 17 од Сара Д.
 1. 5 од 5

  анонимни (Заверена сопственик) -

  Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналотНадворешна врска

  Исклучителна работа за печатење! Квалитетни материјали и многу опции за да го добијам токму тоа што го замислив за визит-картичката на сопругата. Јас дефинитивно ќе одам во Print Peppermint повторно над сите конкуренти за идните печатени проекти. Повторно одлична работа!

  Поставено видео (и):

  (2) (0)
 2. 5 од 5

  Monday.com -

  Print Peppermint е само страшно!
  Дизајнот и материјалот на деловните картички се совршени. Тимот е многу професионален и ми овозможи одлична услуга за клиентите. Јас дефинитивно ќе ја користам нивната услуга повторно во иднина

  (1) (0)
 3. 5 од 5

  анонимни (Заверена сопственик) -

  Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналотНадворешна врска

  Сакајте ги нашите сопствени деловни картички! Тоа беше сè што замислувавме. Услугата за клиенти беше одлична. Силно препорачуваме!

  Картирани слики:

  Слика # 1 од Анонимни
  (1) (0)
 4. 5 од 5

  анонимни (Заверена сопственик) -

  Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналотНадворешна врска

  Комбинацијата на текстура од велур и сјај на самото место ги прави моите картички убави за играње и гледање!

  Картирани слики:

  Слика # 1 од Анонимни
  (0) (0)
 5. 5 од 5

  анонимни (Заверена сопственик) -

  Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналотНадворешна врска

  Остри бои, производ со одличен квалитет!

  (2) (0)
 6. 5 од 5

  Кети Д. (Заверена сопственик) -

  Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналотНадворешна врска

  Деловните картички изгледаат одлично… Точно како што очекував… квалитетот на хартијата и печатењето се одлични

  (2) (0)
 7. 5 од 5

  Он Расел (Заверена сопственик) -

  Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналотНадворешна врска

  Сите на Print Peppermint беше исклучително корисна во работата со мене за фино прилагодување на мојот дизајн и производство на квалитетна визит-карта. Многу ми е драго што ги слушнав нивните совети и задоволен сум од целокупниот производ.

  Погледнете ја фотографијата за УВ точка со Pantone боја на место.

  Картирани слики:

  Слика бр. 1 од Џон Расел
  (1) (0)
 8. 5 од 5

  Одета (Заверена сопственик) -

  Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналотНадворешна врска

  Значи, толку задоволен од с everything (и целата помош) Print Peppermint испорачани!

  Сосема неверојатна услуга, и никогаш нема да одам на друго место!

  Огромна благодарност до целиот тим !!

  Не двоумете се да препорачате високо!

  (1) (0)
 9. 5 од 5

  анонимни (Заверена сопственик) -

  Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналотНадворешна врска

  Апсолутно сакана, леле !! Пробав многу различни компании и мојот шеф, д-р ffефри Алварадо, ДДС се в loveуби во овие! Ви благодарам многу за целата помош, особено Остин !! од сега ќе работиме со вас! - Семејниот стоматолошки езерца

  (1) (0)
 10. 5 од 5

  анонимни (Заверена сопственик) -

  Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналотНадворешна врска

  Мојот клиент беше исклучително задоволен од производот. Ја сакам клиентската поддршка и ефикасноста на Print Peppermint!

  (2) (1)
Додадете преглед

Откажи

Потврдени прегледи на клиенти

Лиза Ц.
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Имав прилагодени картички направени за мојот клиент и тој е Т.Х...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

1 ден пред
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Нема да печатам на друго место!

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 3 недели
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Секој проект што сум го испечатил преку Print Peppe...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 3 недели
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Секогаш сум толку импресиониран од квалитетот! 10/10 р...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 3 недели
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

услуги на клиентите беше камен цврст

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 4 недели
Fabiola
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Дојде до извршувањето на дизајнот што го имав на ум ...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 4 недели
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

совршените етикети ги сакаат!

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 1 месец
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Ги сакам сите примероци. Ми покажа одлична ва...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 1 месец
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Ги сакам сите примероци. Ми покажа одлична ва...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 1 месец
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Ги сакам сите примероци. Ми покажа одлична ва...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 1 месец
Ахмад Тораби
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Убав пакет примероци :)

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 1 месец
Џејсон Сигман
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Нарачката беше исполнета и изгледа одлично!!

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 2 месеци