Материјали за маркетинг

Создадете кохезија за вашиот бренд на сите видови производи за печатење како флаери, налепници, пликови, банери и многу повеќе.

Интересни написи поврзани со маркетинг материјали

Ви треба инспирација? Проверете го нашиот блог за дизајн каде се занимаваме со секакви теми, од тоа што значи да се биде претприемач до нови и возбудливи дизајнерски трендови во светот на печатењето.

Најдете ја вашата инспирација >

C:\Users\Techstirr\Downloads\At-Work-Hero.jpg

10 совети за дизајн на хартија за да го подигнете вашиот бренд на следното ниво

Среде сета дигитална возбуда, печатените медиуми сè уште не го изгубиле својот шарм. Хартијата е местото каде што се развиваат идеите и се раскажува приказната за вашиот бренд. Сè уште разменувате визит-карти кога ќе сретнете некој нов, нели? Плус, ништо не може да ја победи атмосферата на читање списание со кафе покрај вас. Весниците сè уште се почеток… Прочитај повеќе

Печати на Интернет Најдобро $ _wp_attachment_metadata_image_meta = наслов $

Избор на најдобар вид хартија за печатење

Ако вашата работа вклучува печатење на кој било начин, во ваш најдобар интерес е да го знаете вистинскиот тип на хартија. Дури и ако сте наишле на одличен дизајн, но не знаете што подразбира одлична работа за печатење, постои голема можност вашата напорна работа да се намали. Ова звучи грубо, но Прочитај повеќе

Печати преку Интернет Најдобро печати Најдобро% наслов% Он-лајн

10 вообичаени грешки на дизајнерите за маркетинг на печатење и како да се справат со нив

Откако светот на маркетингот се пресели на Интернет, многу луѓе се уверија дека печатениот маркетинг повеќе не е остварлив начин за привлекување клиенти. Ова може да изгледа вистина на површината, но копајќи малку подлабоко, ќе дознаете дека маркетингот за печатење полека прави преродба. Една од најголемите причини Прочитај повеќе

Потврдени прегледи на клиенти

Лиза Ц.
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Имав прилагодени картички направени за мојот клиент и тој е Т.Х...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

1 ден пред
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Нема да печатам на друго место!

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 3 недели
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Секој проект што сум го испечатил преку Print Peppe...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 3 недели
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Секогаш сум толку импресиониран од квалитетот! 10/10 р...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 3 недели
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

услуги на клиентите беше камен цврст

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 4 недели
Fabiola
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Дојде до извршувањето на дизајнот што го имав на ум ...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 4 недели
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

совршените етикети ги сакаат!

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 1 месец
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Ги сакам сите примероци. Ми покажа одлична ва...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 1 месец
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Ги сакам сите примероци. Ми покажа одлична ва...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 1 месец
анонимни
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5
Ги сакам сите примероци. Ми покажа одлична ва...
Прикажи повеќе

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 1 месец
Ахмад Тораби
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Убав пакет примероци :)

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 1 месец
Џејсон Сигман
потврден сопственикпотврден сопственик
5 / 5

Нарачката беше исполнета и изгледа одлично!!

Заверен прегледЗаверен преглед - погледнете го оригиналот

пред 2 месеци

Најчесто поставувани прашања - Маркетинг материјали

Како да направам деловен флаер?

Фотошоп не е за секого. Иако е многу моќна алатка за дизајн, не секој има време да научи како функционира. Да не се грижиш. Можете да најдете онлајн алатки како Canva за да ги замените поинтензивните програми за дизајн како Photoshop. Почетниците и професионалците можат да имаат корист од овие алатки. Може да ви помогне да креирате… Прочитај повеќе

Како да дизајнирате разгледница со директна пошта?

Како да дизајнирате разгледница за директна пошта: Врвен водич Од изминатата деценија или така, маркетингот со разгледници опадна. Денешните бизниси го инвестираат најголемиот дел од своите средства за рекламирање во маркетинг преку е-пошта, маркетинг на месинџери и други модерни шеми. И покрај овие промени во маркетинг стратегиите, физичката пошта, онаа што потрошувачите лично ја добиваат… Прочитај повеќе

Што вклучува дизајнот на канцелариски материјал?

Што вклучува дизајнот на канцелариски материјал? Неуредно, непрофесионално и некохерентно претставување на вашиот бренд може да предизвика катастрофа. Значи, мора да имате прилагодено дизајнирани канцелариски материјал кој е усогласен со имиџот на вашиот бренд. Зошто дизајнот на канцелариски материјал е сè уште релевантен? Сфатете ги рекламите како критични први впечатоци. Откако вашето име ќе се појави таму, на онлајн авении како што се социјалните… Прочитај повеќе

Колку време е потребно за да се дизајнира брошура за тројки?

  Колку време е потребно за да се дизајнира брошура за тројки? Брошура тројка е флаер со 3 панели изработен со преклопување на 8 1/2 x 11 лист хартија. Малите домашни бизниси обично го користат како маркетинг емисар заради леснотијата со која може да се испрати по пошта. Повеќето дизајнери сметаат дека заблудата е дека Прочитај повеќе

Како да дизајнирате успешна флаер за директна пошта?

Како да дизајнирате успешен флаер за директна пошта – Крајниот водич Маркетингот за директна пошта не го изгубил својот шарм. Сè уште ја поседува магијата да ги маѓепса клиентите во бројки. За жал, не целата директна пошта е попрскана со естетска и лингвистичка магија. Некои ужасно недостасуваат. Директна пошта која всушност прави белег и добива… Прочитај повеќе

Што е канцелариски дизајн?

Што е дизајн на канцелариски материјал? Совети, стратегии и инспирации за куклите И покрај метеорскиот пораст на алатките за дигитален маркетинг, канцеларискиот материјал не го изгубил својот викторијански раст. Како и британската монархија, таа сè уште има капацитет да ослободи значителна моќ. Канцелариски материјал е широк поим кој опфаќа бизнис картички, пликови, меморандуми, етикети, разгледници, флаери, брошури и други слични… Прочитај повеќе

Најдете н on на социјална мрежа

Придружете се за совети за дизајн и специјални попусти

Внесете број од 10 до 10.
Што е 6 + 4?
Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.