FAQs

Artikuj popullore

Një udhëzues për shtypjen me shkronja të shtypura: Çfarë është dhe pse është i rëndësishëm?

Burimi i Udhëzuesit për Shtypjen në Letër: Burimi i Dizajnit Shtypja në Letër është një formë arti që ekziston që nga viti 1450. Kredia për krijimin e tij i takon një argjendi gjerman, Lexo më shumë

Lexo më shumë

Si quhen kartat e biznesit në anglisht, gjermanisht, spanjisht dhe gjuhë të tjera?

Në anglisht, ato quhen "karta biznesi". Auf Deutsch werden sie "Visitenkarten" genannt. En español, se llaman “tarjetas de presentación”. En français, në les appelle des Lexo më shumë

Lexo më shumë

Mjet i konvertimit të trashësisë dhe peshës së letrës - Perandorak në metrikë - Pikët (pt), MM, GSM

Pikët (pt) Inç Milimetra GSM 16 0.016 0.4064 350 18 0.018 0.4572 20 0.02 0.508 22 0.022 0.5588 24 0.024 0.6096 28 0.028 0.7112 32 Lexo më shumë

Lexo më shumë

Cili është ndryshimi midis mahnitjes së verbër dhe të regjistruar?

Së pari, çfarë është embossing? Embossing është përshtypje një dizajn ose dekorim me ose pa një imazh të shtypur. I gjithë procesi i embossing është shumë i mirë Lexo më shumë

Lexo më shumë

Peshat e letrës: PT, LB, GSM - Krahasimi

Peshat e letrës: PT, LB, GSM Nëse jeni duke kërkuar rezerva të mira të mbulesave të kartave, rezervat tona maten në PT që qëndron për Points, dhe Lexo më shumë

Lexo më shumë

Madhësia e zarfit # 10: Whatfarë është zarfi # 10 dhe sa i madh është?

Madhësia e një zarfi tipik # 10 është 9.5 x 4.125 inç… dhe nëse blini një madhësi me dritare, vendosja e dritares do të jetë një Lexo më shumë

Lexo më shumë

FAR IZSHT SIZA E FOND SMS SAL VETM DUA PERDORIM?

Kur jeni duke kërkuar një madhësi të shkronjave për punën tuaj të shtypjes, ka shumë faktorë që duhet të merrni parasysh për të marrë Lexo më shumë

Lexo më shumë

Përdorimi i Microsoft Word për të bërë karta biznesi

Kartat e biznesit lënë një përshtypje të qëndrueshme. Një kartëvizitë mund të krijojë ose prishë biznesin tuaj. Mund të tërheqë më shumë klientë tek ju ashtu si Lexo më shumë

Lexo më shumë

Si janë të ndryshme dokumentet pa acid dhe letrat arkivore?

Njerëzit shpesh janë të hutuar për ndryshimin midis letrave arkivore dhe letrave pa acid, kështu që ata priren të bëjnë shumë pyetje. Kuptoni këtë: Pa acid id Lexo më shumë

Lexo më shumë

Cila është madhësia e një karte biznesi në Pixels

Ka qenë, ndoshta, një kohë kur të gjitha kartat e biznesit kishin të njëjtën madhësi (të paktën të gjitha kartat e biznesit në të njëjtin rajon gjeografik), por që Lexo më shumë

Lexo më shumë

Udhëzues për peshën dhe trashësinë e bazës së letrës @ Print Peppermint

Mendoni për kartën e biznesit më të mirë që ju është dorëzuar ndonjëherë. Përtej asaj se si dukej, si u ndie? Ishte e rëndë, e dendur apo jo fleksibile? Grafik Lexo më shumë

Lexo më shumë

Eksportimi i një skedari PDF të gatshëm për printim nga Illustrator ose indesign.

Gjatë eksportimit të skedarëve tuaj të shtypur, duhet të siguroheni që skedarët tuaj janë gati për printim. Kontrolloni të gjithë përmbajtjen për të ditur se ato janë brenda Lexo më shumë

Lexo më shumë

Regjistrohuni për Këshilla për Dizajn dhe Zbritje Speciale

  • Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.

Na gjeni në social

Monedhë
EUReuro