Paketimi personal

Bëjini produktet tuaja gati për shitje me pakicë! Sigurohuni që klientët të zgjedhin ofertën tuaj mbi konkurrencën me kuti të personalizuara, etiketa produktesh, zarfe transporti dhe më shumë.

Artikuj interesantë në lidhje me paketimin

Keni nevojë për frymëzim? Shikoni blogun tonë të dizajnit ku trajtojmë të gjitha llojet e temave, nga ajo që do të thotë të jesh sipërmarrës deri te tendencat e reja dhe emocionuese të dizajnit në botën e printimit.

Gjeni frymëzimin tuaj >

Pse marka juaj ka nevojë për kuti të printuara ekskluzivisht me porosi

Marrë parasysh të gjitha gjërat, kutitë e printuara me porosi janë të rëndësishme për grumbullimin e gjërave, por gjithashtu për një shumëllojshmëri të punësimeve të ndryshme. Këto arka janë bërë duke përfshirë risi krijuese në një shumëllojshmëri strukturash dhe madhësish për të adresuar problemet e klientëve. Asgjë nuk mundet më shumë se një përgjigje e personalizuar e paketimit për mbylljen e një gjëje korrigjuese, gurë të çmuar, makinë elektrike, ushqim… Lexo më shumë

Modelet më të mira të Paketimit Nga Studentët e Dizajnit Grafik

Modelet më të mira të Paketimit Nga Studentët e Dizajnit Grafik

Paketimi i mban gjërat të organizuara mirë. Kjo nuk ndodh nëse është një pako për ëmbëlsirat tuaja, një pengesë për lavanderi të ndotura ose shishja që mban përbërësit e kuzhinës tuaj, gjërat në të cilat vendosni sende janë shumë jetësore. Dizajni i paketimit të produktit është krijimi i sipërfaqes së jashtme të produktit tuaj. Kjo merr parasysh Lexo më shumë

Vlerësimet e verifikuara të klientëve

Qepje Stubbz
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e lartë dhe përshtatje e shkëlqyer e ngjyrave

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

1 javë më parë
Caroline Boyk
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Duke punuar me Print Peppermint është gjithmonë një gjë e tillë...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

1 javë më parë
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Produkt i mrekullueshëm!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Zgjedhje e mahnitshme!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Bukur!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e madhe dhe çmime të shkëlqyera gjithashtu.

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Porosit për herë të parë dhe jam shumë i impresionuar!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
Lavdi
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Shërbim shumë i dobishëm dhe i përgjegjshëm ndaj klientit; ata...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Më pëlqeu holografia!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Petë e përputhshme nga buza në pjesën e përparme ishte e qetë dhe ...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Shtesë fantastike - dolën fantastike.

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e madhe!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3

Pyetjet e shpeshta - Paketimi

A mund të përdor Etiketa Roll për qëllime të Paketimit të Ushqimit?

Po, ju mund të përdorni Etiketat Roll të dhëna për produktet ushqimore vetëm nëse përdorni shtresë ndërhyrëse të materialit kontaktues të ushqimit, i cili është i aprovuar nga FDA. Klientët dhe përdoruesit e fundit janë përgjegjës për t'u siguruar që produktet të përdoren në përputhje me rregulloret e përshtatshme të FDA.

Për çfarë përdoren etiketat varëse?

Dëshironi të shtoni pak më shumë informacion në paketimin e produkteve tuaja? Kur dëshironi të vendosni disa detaje të reja, emocionuese për mallin tuaj, disa pasuri të paluajtshme të marketingut do t'ju vijnë në ndihmë. Këtu hyn në foto një etiketë e varur. Më shumë se një copë letër e varur… Lexo më shumë

Mund të shkruani në Etiketa Roll?

Mund të shkruani lehtësisht në gjysmë-shkëlqim pa petëzimin dhe madje edhe Felt me ​​lëvozhgë veze duke përdorur stilolapsa me pika. Nëse e lejoni të thahet plotësisht, shënuesit e përhershëm funksionojnë gjithashtu në etiketat e rrotullave që janë të laminuara dhe në të gjitha nënshtresat. Por stilolapsi xhel, stilolapsi me bojë, çdo lloj stilolapsi dhe lapsi i disponueshëm nuk mund të përdoren… Lexo më shumë

Si mund t’i bashkangjit etiketat e varjes në veshje?

Nëse dëshironi të bashkëngjitni një etiketë varëse në mallin tuaj të veshjeve, ka disa mënyra për ta bërë këtë. Mundësia e parë, e cila është mënyra më e lehtë, është përdorimi i një fije ose kordoni. Tërhiqeni kordonin përmes vrimës së etiketës së varur dhe bëni një lak pas saj. Palosni kordonin në… Lexo më shumë

Më shumë gjëra që do t'ju pëlqejnë