Gazetat më të mira për shtypjen e shkronjave në botë!

6a06cccf2ce5fb1a2563895b6b2708e6.jpg

Kreditë e imazhit: steelpetalpress.com Printimi i shtypshkronjës ka qenë atje për dekada. Është një stil printimi që përfshin përdorimin e tipit të ngritur për të krijuar një përshtypje në një fletë letre, leckë ose ndonjë material tjetër. Kjo jep efektin e të pasurit tekst me një teksturë të trashë dhe të hollë që i shton thellësi dizajnit të tij gjithashtu… Lexo më shumë

7 Aftësi Kritike UX dhe si t'i zhvilloni ato

Burimi Për shkak se dizajni UX është një industri kaq e larmishme, kërkon specialistë me aftësi nga fusha të ndryshme. Nëse sapo po filloni në UX, mos u përpiqni t'i mësoni të gjitha aftësitë menjëherë, sepse ka një numër të pafund të tyre. Sidoqoftë, midis tyre, mund të identifikohen ato kryesore që do të çojnë… Lexo më shumë

Gazetat më të mira për shtypjen e shkronjave në botë!

Letrat më të mira të shtypit

Transkriptimi: Kaq shumë stilistë dhe krijues janë absolutisht të mallëngjyer për shtypjen e shtypjes së shkronjave, por ajo që ata nuk dinë është se për të përfituar maksimumin nga një makinë shtypëse letrash si një mulli me erë e shkollës së vjetër në Heidelberg, për shembull, duhet ta ushqeni atë me llojet e duhura. prej letre. Kjo është arsyeja pse ne kemi kaluar muajt e fundit duke hulumtuar… Lexo më shumë

10 rregullat e arta të një stilisti printimi

Si dizajner, ju ndoshta jeni tashmë të përgatitur mirë në botën e tipografisë dhe dizajnit grafik. Por kur bëhet fjalë për printimin e modeleve tuaja në letër, ju mund të mos e dini se çfarë shkon për t'i bërë ato të duken më mirë. Për të ndihmuar me këtë problem, ne duam të ndajmë me ju 10 Rregulla të Artë për Dizajnerin e Printimit! Kur … Lexo më shumë

Tendencat dhe Teknikat Mbizotëruese të Zhvillimit të Uebit në 2022

Burimi Sot, të gjithë zhvilluesit janë të fokusuar në tendencat e ardhshme të zhvillimit të uebit, të cilat do të bëhen të njohura në vitin 2022. Përdorimi i tyre jo vetëm që do të ndihmojë në krijimin e faqes më funksionale, por do të kontribuojë edhe në promovimin e saj në motorin e kërkimit. Se sa të rëndësishme janë këto tendenca do të jetë e qartë pas disa muajsh. Sidoqoftë, njohuritë… Lexo më shumë

Shkrimi UX: Rregullat për Shkrimin dhe Hartimin e Tekstit Rreth Produkteve

Çdo ditë, numri i aplikacioneve dhe uebfaqeve rritet. Për më tepër, për shkak të thjeshtësisë së përdorimit të tyre, më shumë njerëz angazhohen më shpesh me ta. Jo vetëm që dizajni i ndërfaqeve ndikon në nivelin e komoditetit, por edhe tekstet brenda tyre. Në këto rrethana, shkrimi UX po fiton tërheqje dhe po bëhet një element vendimtar i… Lexo më shumë

Aplikacioni më i mirë për krijimin e kartave dixhitale të vizitës

Kartat dixhitale të vizitave, ose vCard, ju lejojnë të ndani menjëherë kush jeni, me këdo, kudo që të shkoni. Ato mund t'ju ndihmojnë të rritni shpejt dhe me efikasitet rrjetin tuaj të kontakteve duke ju ndihmuar të dilni nga konkurrenca. Blinq është aplikacioni i Kartës Vizitore Dixhitale me vlerësimin më të lartë në dyqanet globale të aplikacioneve. Bizneset në mbarë botën… Lexo më shumë

Krijoni një logo të suksesshme me këto elementë thelbësorë

Nuk mund të mohohet që një dizajn i shkëlqyer i logos është një kontribues kryesor në krijimin e përshtypjes së parë tek auditori. Një logo komunikon vlerat e biznesit tuaj, tregon vizionet tuaja dhe madje ndihmon njerëzit që të besojnë emrin tuaj. Nëse logoja juaj nuk flet mesazhin e duhur për klientin e synuar, biznesi juaj është në… Lexo më shumë

3 Këshilla se si të bëni një logo që flet për markën tuaj në 2021

Dizajnimi i logos së markës është një detyrë që kërkon vëmendje të përpiktë në detaje dhe njohuri të thella për atë markë specifike. Kjo është një nga arsyet pse procesi i hartimit të logove mund të ndryshojë mjaft në kompleksitet. Sa më i lartë kompleksiteti, aq më shumë kushton, të cilin disa kompani mund të hezitojnë ta paguajnë. … Lexo më shumë

Si të shkruani një kopje në internet për suksesin e biznesit

Burimi Disa biznese në internet janë më të suksesshme se të tjerat. Bizneset e suksesshme janë ato që kanë mësuar të shkruajnë kopje të fuqishme dhe bindëse të uebit. Ka shumë pak biznese që nuk përdorin internetin këto ditë. Megjithatë, disa biznese në internet janë shumë më të suksesshme se të tjerat. Çfarë e bën dallimin? Më të suksesshmit janë ata… Lexo më shumë

Si të blini një biznes të gatshëm dhe të mos mashtroheni

financimi i biznesit

Burimi i imazhit: https://assets.entrepreneur.com/content/3×2/2000/20191127190639-shutterstock-431848417-crop.jpeg?width=700&crop=2:1 Pandemia globale i bëri njerëzit të bëjnë pyetje në lidhje me planet e tyre. Kjo i bëri ata të jenë më introspektivë dhe të vlerësojnë shëndetin e tyre mendor, lumturinë dhe nivelet e stresit. Dhe shumë kanë vendosur që të kesh biznesin tënd është rruga për të shkuar. Sidomos gjatë këtyre momenteve të vështira kalojnë të gjithë, duke e ditur se jeni… Lexo më shumë

Shembull i rinisë së animatorit 3D dhe këshilla për të shkruar për 2021

Burimi i animacionit 3D është një karrierë e lulëzuar. Çdo kërkues pune në industrinë e animacionit duhet të jetë gati për konkurrencë. Si të bini në sy? Ju e dini përgjigjen - një rezyme të mirë. Për t'u vënë re nga një punëdhënës i mundshëm, duhet të punoni në aftësitë tuaja të shkrimit të rezymeve. CV -ja duhet t’ju ​​paraqesë si… Lexo më shumë

3 Këshilla për Dizajnimin e Uebit për të Optimizuar Uebfaqen tuaj Për Sezonin e Festave

Burimi Fillimi i çdo dyqani në internet, blog udhëtimi ose ndonjë biznes online që ka të bëjë me shitjen e mallrave ose shërbimeve mund të jetë një ide e shkëlqyeshme, por optimizimi i një faqe në internet është një lojë e ndryshme. Punësimi i çdo stilisti profesionist grafik mund të jetë një zgjidhje e kushtueshme, kështu që të mësosh se si të zgjedhësh faqen tënde vetë mund të të kursejë shumë… Lexo më shumë

Si të përmirësojmë aftësitë e të shkruarit përmes leximit të librit

Çdo shkrimtar i mirë i eseve do t'ju tregojë se leximi është i domosdoshëm për të përparuar më tej si shkrimtar. Por nëse e keni dëgjuar këtë më parë dhe ju duket si një këshillë e thjeshtë ose e thjeshtë, mund të pyesni pse dhe si është kaq e rëndësishme. Në këtë artikull, ne do të diskutojmë disa teknika që mund të sillni në leximin tuaj Lexo më shumë

Regjistrohuni për Këshilla për Dizajn dhe Zbritje Speciale

  • Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.

Na gjeni në social

Monedhë
EUReuro