Kartat e zeza të biznesit

Letër

Formë

Këndet

Trashësia

Ngjyra e petëzuar

Prodhimi Koha

Duke treguar të gjitha rezultatet 3

Kartat e biznesit me letër të zezë + vulosje me fletë metalike

Çmimi nga: 99.00$ - 299.00$

-

Gazetat:

Trashësia:

Këndet: ,

Forma: ,

Vendndodhja e fletës: ,

Ngjyrat e fletëve: , , , , , , , , , , ,

Sasi: , , , ,

Koha e prodhimit:

Filloni>

Kartat e Zeza të Biznesit Plastike

Çmimi nga: 199.00$ - 339.00$

-


Trashësia:

Këndet:

Forma:

Sasi: , , ,

Koha e prodhimit:

Filloni>

Karta Biznesi Black Metal

Çmimi nga: 365.00$ - 2,499.00$

-


Trashësia:

Këndet:

Forma: ,

Sasi: , , ,

Koha e prodhimit:

Filloni>

Vlerësimet e verifikuara të klientëve

Lisa C
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Unë kisha karta të personalizuara për klientin tim dhe ai është TH...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

Ditë më parë 1
Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Nuk do të printoj askund tjetër!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Çdo projekt që kam printuar përmes Print Peppe...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Unë jam gjithmonë aq i impresionuar me cilësinë! 10/10 r...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

shërbimi ndaj klientit ishte i fortë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 4
Fabiola
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Erdhi ekzekutimi i dizajnit që kisha në mendje ...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 4
Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Etiketat perfekte i duan ata!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

Muaj më parë 1
Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
I dua të gjitha mostrat. Më tregoi një vallë të madhe...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

Muaj më parë 1
Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
I dua të gjitha mostrat. Më tregoi një vallë të madhe...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

Muaj më parë 1
Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
I dua të gjitha mostrat. Më tregoi një vallë të madhe...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

Muaj më parë 1
ahmad torabi
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Paketë e bukur e mostrave :)

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

Muaj më parë 1
Jason Sigman
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Porosia ishte e mbushur plot dhe duket e mrekullueshme!!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

muaj 2 më parë

Më shumë gjëra që do t'ju pëlqejnë