Konfiguruesi i personalizuar i kartës së biznesit

nga: 25.00$

 • Letra ekzotike dhe luksoze
 • Përfundime Ultra të Avancuara
 • Rregulloje gjithçka!

Informacion shtesë

sasi

, , ,

Këndet

,

Formë

, , , ,

Trashësia

, , , , , ,

Lloji i letrës

Petë e nxehtë

Ngjyra e petëzuar

, , , , , , , , , , , , ,

Ngjyra e petëzimit të skajeve

, , , , , , , , , , , , , , ,

Ngjyra e bojës së skajit

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Prodhimi Koha

Lloji i shkëlqimit në vend

,

Lloji i letrës

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vlerësim Konfiguruesi i personalizuar i kartës së biznesit

4.8
4.79 nga 5
Bazuar në rishikimet 63

Imazhe të Klientit

Imazhi # 1 nga Anonim
Imazhi # 2 nga Anonim
Imazhi numër 3 nga John Russell
Imazhi # 4 nga Jordan M.
Imazhi # 5 nga Jordan M.
Imazhi # 1 nga Anonim
5 nga 5

Anonim

Duajini kartat tona të biznesit me porosi! Ishte gjithçka që kishim parashikuar. Shërbimi ndaj klientit ishte i shkëlqyeshëm. Rekomandojmë shumë!

(1) (0)
Imazhi # 2 nga Anonim
5 nga 5

Anonim

Kombinimi i strukturës së kamoshi dhe shkëlqimit të pikës i bën kartat e mia bukuroshe për të luajtur dhe shikuar!

(0) (0)
Imazhi numër 3 nga John Russell
5 nga 5

John Russell

Të gjithë në Print Peppermint ishte jashtëzakonisht e dobishme për të punuar me mua për të rregulluar mirë dizajnin tim dhe për të prodhuar një kartëvizitë cilësore. Jam shumë i kënaqur që dëgjova këshillat e tyre dhe jam i kënaqur me produktin e përgjithshëm. Shihni foton për pikën UV me Pantone ngjyra pika.

(1) (0)
Imazhi # 4 nga Jordan M.
3 nga 5

Jordan M.

Karta biznesi të porositura 250 qty, 20pt Soft Touch. Ndiqi këshillën e tyre, por e zeza është ende e heshtur për mendimin tim. Ndjenja e tyre është e ngjashme me ato që kompanitë e tjera i quajnë karta biznesi (Silk). Të këndshëm dhe të qetë, dhe gjurmët e gishtërinjve nuk qëndrojnë në kartë. Përndryshe, regjistrimi i printimit është shumë i pastër (kam përdorur grafikë VECTOR), linjat e arta CMYK duken të sakta, Spot Gloss duket shumë mirë dhe është shumë i ngushtë në pothuajse të gjitha kartat. Fotografia nuk përfaqëson aspak shkëlqimin e spotit, por unë mund t'ju siguroj, është punë. Ju lutemi kuptoni që disa nga kartat tuaja NUK do të jenë perfekte, është vetëm pjesë e procesit. Linjat e prera, regjistrimi i shkëlqimit të spotit, etj ... mund të jenë paksa në disa karta. GJITHMON porosisni pak më shumë sesa ju nevojitet në mënyrë që të zgjidhni qershitë më të mirat dhe të hidhni pjesën tjetër. Shtë një e keqe e domosdoshme. POR kam ngarkuar dhe autorizuar aksidentalisht skedarët e GABUAR, kështu që nuk mund t'i përdor ato. Unë do t'i përdorja ato si mbështetëse për kunjat e smaltit. POR Unë nuk e di se si duket Spot Gloss e tyre, pa asnjë printim prapa saj. Une jam nje idiot. Gabim shumë i shtrenjtë. Sidomos kur merrni parasysh, edhe N ISE të gjitha ishin të sakta, përsëri duhet të hidhni disa që nuk janë shtypur dhe prerë në mënyrë të përsosur. Këshillat e mia për klientët noob, MOS porosisni kur të jeni lodhur !!! Bëni dikë të kontrollojë dy herë punën tuaj para se të dërgoni gjëra.

(1) (0)
Imazhi # 5 nga Jordan M.
3 nga 5

Jordan M.

Karta biznesi të porositura 250 qty, 20pt Soft Touch. Ndiqi këshillën e tyre, por e zeza është ende e heshtur për mendimin tim. Ndjenja e tyre është e ngjashme me ato që kompanitë e tjera i quajnë karta biznesi (Silk). Të këndshëm dhe të qetë, dhe gjurmët e gishtërinjve nuk qëndrojnë në kartë. Përndryshe, regjistrimi i printimit është shumë i pastër (kam përdorur grafikë VECTOR), linjat e arta CMYK duken të sakta, Spot Gloss duket shumë mirë dhe është shumë i ngushtë në pothuajse të gjitha kartat. Fotografia nuk përfaqëson aspak shkëlqimin e spotit, por unë mund t'ju siguroj, është punë. Ju lutemi kuptoni që disa nga kartat tuaja NUK do të jenë perfekte, është vetëm pjesë e procesit. Linjat e prera, regjistrimi i shkëlqimit të spotit, etj ... mund të jenë paksa në disa karta. GJITHMON porosisni pak më shumë sesa ju nevojitet në mënyrë që të zgjidhni qershitë më të mirat dhe të hidhni pjesën tjetër. Shtë një e keqe e domosdoshme. POR kam ngarkuar dhe autorizuar aksidentalisht skedarët e GABUAR, kështu që nuk mund t'i përdor ato. Unë do t'i përdorja ato si mbështetëse për kunjat e smaltit. POR Unë nuk e di se si duket Spot Gloss e tyre, pa asnjë printim prapa saj. Une jam nje idiot. Gabim shumë i shtrenjtë. Sidomos kur merrni parasysh, edhe N ISE të gjitha ishin të sakta, përsëri duhet të hidhni disa që nuk janë shtypur dhe prerë në mënyrë të përsosur. Këshillat e mia për klientët noob, MOS porosisni kur të jeni lodhur !!! Bëni dikë të kontrollojë dy herë punën tuaj para se të dërgoni gjëra.

(1) (0)
Imazhi # 6 nga Jordan M.
3 nga 5

Jordan M.

Karta biznesi të porositura 250 qty, 20pt Soft Touch. Ndiqi këshillën e tyre, por e zeza është ende e heshtur për mendimin tim. Ndjenja e tyre është e ngjashme me ato që kompanitë e tjera i quajnë karta biznesi (Silk). Të këndshëm dhe të qetë, dhe gjurmët e gishtërinjve nuk qëndrojnë në kartë. Përndryshe, regjistrimi i printimit është shumë i pastër (kam përdorur grafikë VECTOR), linjat e arta CMYK duken të sakta, Spot Gloss duket shumë mirë dhe është shumë i ngushtë në pothuajse të gjitha kartat. Fotografia nuk përfaqëson aspak shkëlqimin e spotit, por unë mund t'ju siguroj, është punë. Ju lutemi kuptoni që disa nga kartat tuaja NUK do të jenë perfekte, është vetëm pjesë e procesit. Linjat e prera, regjistrimi i shkëlqimit të spotit, etj ... mund të jenë paksa në disa karta. GJITHMON porosisni pak më shumë sesa ju nevojitet në mënyrë që të zgjidhni qershitë më të mirat dhe të hidhni pjesën tjetër. Shtë një e keqe e domosdoshme. POR kam ngarkuar dhe autorizuar aksidentalisht skedarët e GABUAR, kështu që nuk mund t'i përdor ato. Unë do t'i përdorja ato si mbështetëse për kunjat e smaltit. POR Unë nuk e di se si duket Spot Gloss e tyre, pa asnjë printim prapa saj. Une jam nje idiot. Gabim shumë i shtrenjtë. Sidomos kur merrni parasysh, edhe N ISE të gjitha ishin të sakta, përsëri duhet të hidhni disa që nuk janë shtypur dhe prerë në mënyrë të përsosur. Këshillat e mia për klientët noob, MOS porosisni kur të jeni lodhur !!! Bëni dikë të kontrollojë dy herë punën tuaj para se të dërgoni gjëra.

(1) (0)
Imazhi #7 nga Lydia Askeland
5 nga 5

Lydia Askeland

Ata janë të bukur!

(0) (1)
Imazhi # 8 nga Anonim
5 nga 5

Anonim

Shërbimi ndaj klientit të Print Peppermint është e mahnitshme. Ato janë kaq të dobishme dhe kartat e biznesit rezultuan të mahnitshme!

(0) (0)
Imazhi # 9 nga Anonim
4 nga 5

Anonim

Kartat e mia të biznesit dolën shumë mirë.

(0) (0)
Imazhi #10 nga Cátia Sander
5 nga 5

Cátia Sander

Më pëlqejnë absolutisht kartat e mia të reja të biznesit. Sa elegante dhe cilësi e jashtëzakonshme! Print Peppermint punoi ngushtë me mua për të siguruar saktësisht atë që ishte qëllimi im i cilësisë dhe dizajnit. I rekomandoj patjetër dhe me siguri do t'i përdor në projektet e mia të ardhshme. PESË yje deri në fund!!

(0) (0)
Imazhi # 11 nga Anonim
2 nga 5

Anonim

Unë me të vërtetë do të doja të mund të lija një përmbledhje më të mirë. Pas telefonatës time fillestare të planifikimit me Austin, i cili dukej shumë i aftë në printimin e detajeve, më bëri të ndihesha rehat duke bërë porosinë. Megjithatë, pasi mora kartat dhe pashë përgjigjen time dhe më e rëndësishmja e klientëve të mi. Jemi jashtëzakonisht të dëshpëruar nga ngulitja në këto karta. Ky është i vetmi detaj që klienti është shitur me të vërtetë për të paguar më shumë, por mezi shihet.

(0) (0)
Imazhi # 12 nga Anonim
2 nga 5

Anonim

Unë me të vërtetë do të doja të mund të lija një përmbledhje më të mirë. Pas telefonatës time fillestare të planifikimit me Austin, i cili dukej shumë i aftë në printimin e detajeve, më bëri të ndihesha rehat duke bërë porosinë. Megjithatë, pasi mora kartat dhe pashë përgjigjen time dhe më e rëndësishmja e klientëve të mi. Jemi jashtëzakonisht të dëshpëruar nga ngulitja në këto karta. Ky është i vetmi detaj që klienti është shitur me të vërtetë për të paguar më shumë, por mezi shihet.

(0) (0)
Imazhi # 13 nga Anonim
2 nga 5

Anonim

Unë me të vërtetë do të doja të mund të lija një përmbledhje më të mirë. Pas telefonatës time fillestare të planifikimit me Austin, i cili dukej shumë i aftë në printimin e detajeve, më bëri të ndihesha rehat duke bërë porosinë. Megjithatë, pasi mora kartat dhe pashë përgjigjen time dhe më e rëndësishmja e klientëve të mi. Jemi jashtëzakonisht të dëshpëruar nga ngulitja në këto karta. Ky është i vetmi detaj që klienti është shitur me të vërtetë për të paguar më shumë, por mezi shihet.

(0) (0)
Imazhi # 14 nga Anonim
2 nga 5

Anonim

Unë me të vërtetë do të doja të mund të lija një përmbledhje më të mirë. Pas telefonatës time fillestare të planifikimit me Austin, i cili dukej shumë i aftë në printimin e detajeve, më bëri të ndihesha rehat duke bërë porosinë. Megjithatë, pasi mora kartat dhe pashë përgjigjen time dhe më e rëndësishmja e klientëve të mi. Jemi jashtëzakonisht të dëshpëruar nga ngulitja në këto karta. Ky është i vetmi detaj që klienti është shitur me të vërtetë për të paguar më shumë, por mezi shihet.

(0) (0)
Imazhi # 15 nga Anonim
2 nga 5

Anonim

Unë me të vërtetë do të doja të mund të lija një përmbledhje më të mirë. Pas telefonatës time fillestare të planifikimit me Austin, i cili dukej shumë i aftë në printimin e detajeve, më bëri të ndihesha rehat duke bërë porosinë. Megjithatë, pasi mora kartat dhe pashë përgjigjen time dhe më e rëndësishmja e klientëve të mi. Jemi jashtëzakonisht të dëshpëruar nga ngulitja në këto karta. Ky është i vetmi detaj që klienti është shitur me të vërtetë për të paguar më shumë, por mezi shihet.

(0) (0)
Imazhi # 16 nga Sarah D.
5 nga 5

Sara D.

Pas marrjes së një kuote nga një konkurent, fillova kërkimin për një kompani të re dhe atëherë e gjeta Print Peppermint. Isha pak skeptik në fillim, por skuadra ishte jashtëzakonisht e dobishme, në tokë dhe e vëmendshme. Para se të vendosja atë që ishte një porosi e madhe, mora pako mostre të kartave të tyre të biznesit. Ata ishin perfekt dhe unë nuk pata asnjë kualifikim me prodhimet apo krijimet e tyre. Kështu që unë vendosa porosinë time. Kartat që porosisja ishin kartat dupleks 32 pikë. Prekja e butë e prekjes në anën A dhe letra me bojëra uji në anën B. Ata ishin shtypur në mënyrë dixhitale në anën B, me pika UV, dhe fletë ari në anën A. Ato janë të komplikuara, por janë vlerësuar bukur. Unë jam përtej dashuruar me ta dhe ata kanë qenë një hit i madh! * Ngjyrat janë fikur në foto. ato janë një ngjyrë gjethe, jeshile, jo çaji.

(0) (0)
Imazhi # 17 nga Sarah D.
5 nga 5

Sara D.

Pas marrjes së një kuote nga një konkurent, fillova kërkimin për një kompani të re dhe atëherë e gjeta Print Peppermint. Isha pak skeptik në fillim, por skuadra ishte jashtëzakonisht e dobishme, në tokë dhe e vëmendshme. Para se të vendosja atë që ishte një porosi e madhe, mora pako mostre të kartave të tyre të biznesit. Ata ishin perfekt dhe unë nuk pata asnjë kualifikim me prodhimet apo krijimet e tyre. Kështu që unë vendosa porosinë time. Kartat që porosisja ishin kartat dupleks 32 pikë. Prekja e butë e prekjes në anën A dhe letra me bojëra uji në anën B. Ata ishin shtypur në mënyrë dixhitale në anën B, me pika UV, dhe fletë ari në anën A. Ato janë të komplikuara, por janë vlerësuar bukur. Unë jam përtej dashuruar me ta dhe ata kanë qenë një hit i madh! * Ngjyrat janë fikur në foto. ato janë një ngjyrë gjethe, jeshile, jo çaji.

(0) (0)
Imazhi # 1 nga Anonim
Imazhi # 2 nga Anonim
Imazhi numër 3 nga John Russell
Imazhi # 4 nga Jordan M.
Imazhi # 5 nga Jordan M.
Imazhi # 6 nga Jordan M.
Imazhi #7 nga Lydia Askeland
Imazhi # 8 nga Anonim
Imazhi # 9 nga Anonim
Imazhi #10 nga Cátia Sander
Imazhi # 11 nga Anonim
Imazhi # 12 nga Anonim
Imazhi # 13 nga Anonim
Imazhi # 14 nga Anonim
Imazhi # 15 nga Anonim
Imazhi # 16 nga Sarah D.
Imazhi # 17 nga Sarah D.
 1. 5 nga 5

  Anonim (Pronar verifikuar) -

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinaleLidhje e jashtme

  Punë e jashtëzakonshme shtypi! Materiale cilësore dhe shumë mundësi për të marrë pikërisht atë që kisha parashikuar për kartën e biznesit të gruas sime. Do të shkoj patjetër Print Peppermint përsëri mbi çdo konkurrent për projektet e shtypura në të ardhmen. Përsëri punë e shkëlqyeshme!

  Videot e ngarkuara:

  (2) (0)
 2. 5 nga 5

  Monday.com -

  Print Peppermint eshte thjesht e tmerrshme!
  Dizajni dhe materiali i kartave të biznesit është perfekt. Ekipi është shumë profesional dhe më ofroi shërbim të shkëlqyeshëm për klientët gjithashtu. Unë patjetër që do të përdor shërbimin e tyre përsëri në të ardhmen

  (1) (0)
 3. 5 nga 5

  Anonim (Pronar verifikuar) -

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinaleLidhje e jashtme

  Duajini kartat tona të biznesit me porosi! Ishte gjithçka që kishim parashikuar. Shërbimi ndaj klientit ishte i shkëlqyeshëm. Rekomandojmë shumë!

  Imazhi i ngarkuar:

  Imazhi # 1 nga Anonim
  (1) (0)
 4. 5 nga 5

  Anonim (Pronar verifikuar) -

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinaleLidhje e jashtme

  Kombinimi i strukturës së kamoshi dhe shkëlqimit të pikës i bën kartat e mia bukuroshe për të luajtur dhe shikuar!

  Imazhi i ngarkuar:

  Imazhi # 1 nga Anonim
  (0) (0)
 5. 5 nga 5

  Anonim (Pronar verifikuar) -

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinaleLidhje e jashtme

  Ngjyra të qarta, produkt me cilësi të shkëlqyer!

  (2) (0)
 6. 5 nga 5

  Keti D. (Pronar verifikuar) -

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinaleLidhje e jashtme

  Kartat e biznesit duken shkëlqyeshëm… Saktësisht siç e prisja quality cilësia e letrës dhe shtypja është e shkëlqyeshme

  (2) (0)
 7. 5 nga 5

  John Russell (Pronar verifikuar) -

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinaleLidhje e jashtme

  Të gjithë në Print Peppermint ishte jashtëzakonisht e dobishme për të punuar me mua për të rregulluar mirë dizajnin tim dhe për të prodhuar një kartëvizitë cilësore. Jam shumë i lumtur që dëgjova këshillat e tyre dhe jam i kënaqur me produktin e përgjithshëm.

  Shihni foton për pikën UV me Pantone ngjyra pika.

  Imazhi i ngarkuar:

  Imazhi numër 1 nga John Russell
  (1) (0)
 8. 5 nga 5

  Odette (Pronar verifikuar) -

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinaleLidhje e jashtme

  Pra, aq i kënaqur me gjithçka (dhe gjithë ndihmën) Print Peppermint furnizuar!

  Shërbim krejtësisht i mahnitshëm, dhe unë kurrë nuk do të shkoj askund tjetër!

  Faleminderit të madh për të gjithë ekipin !!

  Nuk do të hezitoj të rekomandoj shumë!

  (1) (0)
 9. 5 nga 5

  Anonim (Pronar verifikuar) -

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinaleLidhje e jashtme

  Absolutisht e dashur, wow !! Provoi kaq shumë kompani të ndryshme dhe shefi im, Dr. Jeffrey Alvarado, DDS ra në dashuri me këto! Faleminderit shumë për të gjithë ndihmën tuaj, veçanërisht Austin !! ne do të punojmë me ju tani e tutje! - The Lakes Family Dental

  (1) (0)
 10. 5 nga 5

  Anonim (Pronar verifikuar) -

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinaleLidhje e jashtme

  Konsumatori im ishte jashtëzakonisht i kënaqur me produktin. Unë dua mbështetjen e konsumatorëve dhe efikasitetin e Print Peppermint!

  (2) (1)
Jep një vlerësim

anuloj

Vlerësimet e verifikuara të klientëve

Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Nuk do të printoj askund tjetër!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Çdo projekt që kam printuar përmes Print Peppe...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Unë jam gjithmonë aq i impresionuar me cilësinë! 10/10 r...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

shërbimi ndaj klientit ishte i fortë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
Fabiola
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Erdhi ekzekutimi i dizajnit që kisha në mendje ...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Etiketat perfekte i duan ata!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
I dua të gjitha mostrat. Më tregoi një vallë të madhe...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 4
Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
I dua të gjitha mostrat. Më tregoi një vallë të madhe...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 4
Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
I dua të gjitha mostrat. Më tregoi një vallë të madhe...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 4
ahmad torabi
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Paketë e bukur e mostrave :)

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 4
Jason Sigman
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Porosia ishte e mbushur plot dhe duket e mrekullueshme!!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

Muaj më parë 1
Wendy Odell
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Ata kanë stilistë të mëdhenj dhe shumë të durueshëm me th...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

Muaj më parë 1