Printim në dru. I përjetshëm.

Zgjidhni një material të përjetshëm për kartëvizitat tuaja dhe materiale të tjera të printuara të markës - nga qershia te lisi, çdo fletë ka modelin e vet unik.

Artikuj interesantë në lidhje me drurin

Keni nevojë për frymëzim? Shikoni blogun tonë të dizajnit ku trajtojmë të gjitha llojet e temave, nga ajo që do të thotë të jesh sipërmarrës deri te tendencat e reja dhe emocionuese të dizajnit në botën e printimit.

Gjeni frymëzimin tuaj >

Printo Online Printimet më të mira Online Kartat e biznesit më të mirë

Letër e ricikluar: Një udhëzues i shpejtë për dizajnerët e qëndrueshëm

Sipas EPA të Shteteve të Bashkuara, letra e virgjër shkakton 74% dhe 35% më shumë ndotje të ajrit dhe ujit sesa letra e ricikluar dhe ndihmon në parandalimin e shpyllëzimit. Sidoqoftë, një disavantazh i përdorimit të letrës së ricikluar është llumi i mbeturinave. Procesi i deinking-ut i përdorur në përpunimin e letrës së ricikluar mund të rezultojë në 20% llum në peshë për letër të ricikluar. Çfarë bën riciklimi Lexo më shumë

karta biznesi prej druri 2

10 dizajnet më të mira të kartave të biznesit për të frymëzuar ju

Ka vetëm aq shumë që mund të bësh me kartat e biznesit të drurit. Seriozisht, kush nuk dëshiron mundësinë për të arritur në xhepin e tyre ndërsa u thotë klientëve të ardhshëm që keni dru për ta? Askush nuk do ta hidhte poshtë mundësinë për një lojë fjalësh të mirë. Le të hedhim një vështrim në 10 dizajne të kartave të biznesit të drurit për t'ju frymëzuar. ... Lexo më shumë

Printo Online Printimin më të Mirë% title% Online

8 Mbajtësit dhe Rastet tona të Kartave të Biznesit të Preferuar!

Asgjë nuk e mposht një kartëvizitë katrore të mirë-dizajnuar. Bërtet: "Unë jam biznes modern!" në majë të mushkërive të tij ndërsa në mënyrë delikate qëllon rrezet e lazerit të markës në sytë e të gjithëve. Ok, mbase nuk ka teknologji të rrezeve lazer akoma. Por, kartat e biznesit katrorë janë buka më e nxehtë që nga feta. Pra, kemi menduar se gjithçka që është e ngopur në elementet e dizajnit dhe markës ... Lexo më shumë

Vlerësimet e verifikuara të klientëve

Qepje Stubbz
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e lartë dhe përshtatje e shkëlqyer e ngjyrave

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

1 javë më parë
Caroline Boyk
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Duke punuar me Print Peppermint është gjithmonë një gjë e tillë...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

1 javë më parë
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Produkt i mrekullueshëm!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Zgjedhje e mahnitshme!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Bukur!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e madhe dhe çmime të shkëlqyera gjithashtu.

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Porosit për herë të parë dhe jam shumë i impresionuar!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
Lavdi
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Shërbim shumë i dobishëm dhe i përgjegjshëm ndaj klientit; ata...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Më pëlqeu holografia!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Petë e përputhshme nga buza në pjesën e përparme ishte e qetë dhe ...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Shtesë fantastike - dolën fantastike.

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e madhe!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3

Më shumë gjëra që do t'ju pëlqejnë