Idetë dhe frymëzimi për kartat e biznesit

Blloku i stilistëve? A jeni bllokuar dhe thjesht nuk dini si të filloni të hartoni kartën tuaj të biznesit. Ndonjëherë ju duhet vetëm pak frymëzim. Pasi ta kuptoni bazat e kartave të biznesit, mund të jetë mjaft e dobishme për të parë kartat e biznesit nga projektuesit e tjerë për të ngjallur një ide. Më poshtë do të gjeni mbi 200 artikuj mbi projekte të përfunduara së fundmi nga klientët tanë. Në disa nga projektet, kemi trajtuar dizajni dhe shtypje, për të tjerët vetëm prodhimi i shtypur. Ju gjithashtu mund të frymëzoheni duke kontrolluar Dizajn Grafik Projektimi Logo pjesët e blogut tonë.

Idetë dhe artikujt e fundit të Kartës së Biznesit

3 Idetë krijuese të kartave të biznesit për shkrimtarët

Profesionistët nga shumë fusha përdorin karta biznesi për të rritur rrjetin e tyre dhe për t'u lidhur me klientë të rinj, punëdhënës të ardhshëm ose partnerë të mundshëm të biznesit. Shkrimtarët nuk bëjnë përjashtim, veçanërisht ata që punojnë si profesionistë të pavarur. Kartat e biznesit për shkrimtarët e pavarur mund të jenë një burim i shkëlqyeshëm i klientëve të rinj dhe lidhjeve të vlefshme, të cilat më vonë mund të rezultojnë në fitime afatgjata Lexo më shumë

Kartat më të mira afariste për profesionistët mjekësorë

Ashtë një fakt i njohur që një kartëvizitë mund të japë një pasqyrë të shkëlqyeshme të personit ose kompanisë së cilës i përkasin. Zgjedhja e ngjyrave, shkronjave, shtrirjes dhe grafikëve thotë shumë për identitetin e markës që pronari po përpiqet të imitojë. Ashtu si çdo profesionist, mjekët gjithashtu kërkojnë karta biznesi për të gjeneruar informacione. Për Lexo më shumë

11 Paraqitjet e Dizajnit që garantohen për t'i bërë kartat e biznesit tuaj të duken të shkëlqyera

Në epokën dixhitale ku gjithçka po paketohet në një pajisje të vetme, bartja e shtesave mund të duket paksa e tepërt. Kartat e biznesit, megjithatë, janë një përjashtim nga ai nocion. Në fakt, karta juaj e biznesit është e vetmja gjë që është më e përshtatshme se teknologjia e fundit. Kur takoni një klient ose biznes të ri të mundshëm Lexo më shumë

6 rregulla të arta për hartimin e kartave të biznesit (këshilla të shpejta të zjarrit)

në videon e sotme kam disa këshilla të shpejta për rregullat e arta në hartimin e kartave të biznesit, kështu që merrni disa shënime dhe ndiqni së bashku me rregullat e mia të arta që ndalojnë hartimin e kartës së biznesit, videoja e sotme është bërë e mundur nga shefi i emëruar dhe unë përdorNamecheap për të marrë emrin tim të domain më të fundit është përdorur Chiba nga fillimi i profesionistëve të internetit dhe blogerëve

Si të krijoni kartën e biznesit në CC Illustrator

Kartëvizitë shkarkim falas për përdorim komercial: https://wisxi.com/business-cards/ Shikoni më shumë mësime mësimore: http://bit.ly/2xcVfN9 Abonohuni: Ktm Art - Udhëzime për Projektimin Grafik http://bit.ly/2rBLSiI Si unë në: Facebook: http://bit.ly/2xd9yMz

11 Dizajne të shkëlqyera për frymëzimin e faqes së kartave të biznesit

Me ngopjen e tepërt të kartave të biznesit të planifikuara në mënyrë joefektive, është krejt e natyrshme që jote të gabohet në kaosin e përgjithshëm, veçanërisht në rast se neglizhon të vendosë një lidhje të parë të pabesueshme me individin të cilit i ke dhënë. Rastësisht, është një mundësi ideale për t'i shpëtuar the Lexo më shumë

Fonts Fun Trending për të frymëzuar Dizajnët e Kartës suaj të Biznesit

Struktura e kartës së biznesit dhe modelet e tipografisë ndryshojnë nga industria në industri. Sidoqoftë, të dhënat mbi to janë shpesh të njëjta - emri i organizatës, nënshkrimi / emri juaj, të dhënat e kontaktit dhe ndoshta një parullë për t'i treguar botës se çfarë ka të bëjë me biznesin tuaj në të vërtetë. Një vendim për fontin e kartës së biznesit mund të bëjë që karta juaj e biznesit të dalë në pah Lexo më shumë

Mbajtëse të kartave të biznesit për gratë, 5 favorizimet tona!

Tani që keni kartat tuaja të reja krijuese të biznesit, ju duhen diku për t'i ruajtur ato që ato të mos prishen. Ndërsa duhet të mbani disa kopje rezervë në portofolin tuaj, një mbajtës i kartës së përkushtuar është shumë më i arritshëm në ngjarjet e rrjetit. Këtu janë 5 mbajtësit më të mirë të kartave të biznesit për gratë. Kate Spade New York KS Lexo më shumë

Ide krijuese për Kartat e Biznesit të Artistëve

Kur jeni në fushën krijuese, njerëzit përreth presin që ju të jeni më të veçantë dhe unik. Pra, nëse keni karta biznesi të thjeshta dhe jo-origjinale të artistëve, kurrë nuk do të jeni në gjendje të bindni njerëzit për talentin tuaj. Mos harroni, ka shumë artistë atje që kanë ato drejtkëndësha të bardhë të thjeshtë dhe jo tërheqës me Lexo më shumë

11 ide krijuese të kartave të biznesit për sekserë, agjentë dhe ndërmjetësues

Agjentët e pasurive të patundshme rrallë gjenden pa kartat e tyre të biznesit pasi e kuptojnë rëndësinë e sigurimit që klientët e mundshëm të dinë se kush janë dhe çfarë bëjnë. Sigurisht, të jesh sekser do të thotë të kërkosh mundësi atje ku nuk ka. Prandaj, të kesh karta biznesi inovative dhe krijuese të pasurive të patundshme është e domosdoshme. Në … Lexo më shumë

10 kartat kryesore të biznesit krijuese të pasurive të patundshme - Frymëzohuni!

Merrni ide nga 10 prej kartave të biznesit më të mirë për agjentët e pasurive të patundshme që kemi gjetur në internet. Nëse punoni në pasuri të paluajtshme, një kartë biznesi e shkëlqyeshme është thelbësore. Isshtë një mënyrë fantastike për të ndarë detajet e kontaktit tuaj, por është gjithashtu një mënyrë për të zgjeruar më tej markën tuaj personale dhe për të gjeneruar disa Lexo më shumë

15 modelet më të mira të kartave të biznesit 2018

15 Modelet më të mira të kartave të biznesit të vitit 2018 Këtë vit ka parë disa nga modelet më krijuese dhe tërheqëse të kartave të biznesit të dizenjuara ndonjëherë. Këtu është një përmbledhje e më të mirëve të vitit 2018. Edhe në epokën e sotme dixhitale, kartat e biznesit mbeten një element kryesor i rëndësishëm në botën profesionale. Dhe, marketing tradicional i lashtë ... Lexo më shumë

Shtypur për të bërë përshtypje: Thekset e kartave të biznesit të petëzuar

I shpejtë Hapni portofolin tuaj. Sa karta biznesi të zakonshëm, prej letre, keni bllokuar në pjesën e pasme? Po për të tjerët që panë një fund më të pakëndshëm në fund të shportës suaj të mbeturinave? Realiteti është se ndërsa ato i shërbejnë një qëllimi themelor, këta tërheqës të vëmendjes duhet të jenë gjithçka tjetër. Kur doni të largoheni nga Lexo më shumë

Fuqia e kartave plastike të biznesit: Përcaktimi i ndërprerjes

Letër apo plastikë? It'sshtë një pyetje e vjetër që kemi pritur ta presim në linjën e arka të dyqaneve ushqimore. Megjithatë, tani vlen edhe për kartat tuaja të biznesit! Ndërsa gjithmonë do të ketë një vend për karta letre me cilësi të shkëlqyera, modelet e reja inovative të sotme dhe materialet e papritura po marrin botën e korporatave nga stuhia. Një shembull i tillë? ... Lexo më shumë

10 kartat plastike të preferuara të preferuara

A jeni pronar biznesi? A keni karta biznesi? Nëse po u thuani "Po" në pyetjet e mësipërme, kurseni një mendim këtu - a ndikon karta juaj e biznesit? A i marrin njerëzit një vështrim të dytë në kartën tuaj apo ata menjëherë e fusin atë në xhepat e tyre? Epo, kartat e biznesit kanë fuqinë të Lexo më shumë

Këtu janë 10 nga zgjedhjet e kartave të biznesit tonë të preferuar

Ndërsa karta standarde e biznesit është e pranuar botërisht, a e dini se ka edhe mundësi më të vogla që mund të përdorni në përpjekjet tuaja të marketingut dhe rrjeteve? Kartat mini të biznesit janë relativisht të reja si një trend i dizajnit. Ndërsa karta standarde është 3.5 x 2 inç në madhësi, versionet mini mund të shkojnë aq të vogla sa Lexo më shumë

Regjistrohuni për Këshilla për Dizajn dhe Zbritje Speciale

  • Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.

Na gjeni në social

Monedhë
EUReuro