Kartat e Biznesit të Rrethit

39.00$ - 109.00$

  • Rrethi me diametër 2.5 inç
  • 3 stoqe të mëdha letre
  • Shtypi me ngjyra të plota
Qartë

Punësoni ekipin tonë për të krijuar dizajnin tuaj.

-

Keni nevojë për më shumë veçori?

Provoni tonën Konfiguruesi i personalizuar i kartës >

Informacion shtesë

Lloji i letrës

, ,

Formë

sasi

, , ,

Trashësia

Prodhimi Koha

Përshkrim

Kartat e biznesit tonë rrethor ose "kartat e rrumbullakëta të biznesit" janë vërtet të prera për një zbukurim të pastër, të freskët, perfekt çdo herë!

Ne kemi madhësi standarde të vdesit për rrethin 2 ″ rreth dhe 2.5 ″ rreth - gjithçka më shumë fillon të ndjehet më shumë si një slitë.

Vizioni i kartat e biznesit bazë të rrethit janë shtypur me ngjyra të plota në të dy anët e një gjendje kartele 16 pt - Zgjedhja juaj e përfundimit mat me shkëlqim të shkëlqyeshëm ose të butë. Koha e prodhimit është (5-7) ditë pune.

Vizioni i karta biznesi rrethi standard janë në dispozicion në diametër 2 dhe janë të shtypura me ngjyra të plota në të dy anët e një karte mëndafshi të petëzuar me mat 18 pt. Mëndafshi shton trashësi, qëndrueshmëri dhe një ndjesi të butë super-seksi. Koha e prodhimit është (7-10) ditë pune.

Vizioni i kartat premium rrethi janë të shtypura me ngjyra të plota në të dy anët e një rezerve të petëzuar me mat mëndafsh 32 pt. Ato përfshijnë të njëjtën ndjesi seksuale si versioni standard, por janë dublikuar së bashku për peshë dhe trashësi të shtuar. Koha e prodhimit për këto është (9-11) ditë pune.

Vlerësime

Nuk ka komente ende.

Bëhu i pari që rishikon "Rreth Karta Biznesi"

Vlerësimet e verifikuara të klientëve

Qepje Stubbz
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e lartë dhe përshtatje e shkëlqyer e ngjyrave

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

1 javë më parë
Caroline Boyk
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Duke punuar me Print Peppermint është gjithmonë një gjë e tillë...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

1 javë më parë
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Produkt i mrekullueshëm!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Zgjedhje e mahnitshme!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Bukur!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e madhe dhe çmime të shkëlqyera gjithashtu.

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Porosit për herë të parë dhe jam shumë i impresionuar!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
Lavdi
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Shërbim shumë i dobishëm dhe i përgjegjshëm ndaj klientit; ata...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Më pëlqeu holografia!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Petë e përputhshme nga buza në pjesën e përparme ishte e qetë dhe ...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Shtesë fantastike - dolën fantastike.

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e madhe!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
rreth-karta-biznesi-8239
Kartat e Biznesit të Rrethit
39.00$ - 109.00$