Shërbimi për hartimin e kartave të biznesit

49.00$ - 149.00$

 • Koncepte të shumta unike
 • (3) Raundet e rishikimeve
 • 100% Pronësia e të Drejtave të Autorit
Qartë

Përshkruani vizionin tuaj dhe na jepni detajet tuaja të kontaktit

Keni një logo ekzistuese ose ndonjë skicë që dëshironi të ndani me dizajnerët tanë?

(madhësia maksimale e skedarit 25 MB)

Informacion shtesë

Shërbimi i Projektimit

,

Prodhimi Koha

Vlerësim Shërbimi për hartimin e kartave të biznesit

5.0
5.00 nga 5
Bazuar në rishikimet 8
5 yll
100
100%
4 yll
0%
3 yll
0%
2 yll
0%
1 yll
0%
 1. 5 nga 5

  Blair (Pronar verifikuar) -

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinaleLidhje e jashtme

  Ata ishin të duruar me mua duke u përpjekur të krijonin kartën e përsosur për mua!

  (2) (0)
 2. 5 nga 5

  Kasandra Tomaz (Pronar verifikuar) -

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinaleLidhje e jashtme

  Ekipi ishte kaq i shkëlqyeshëm duke më treguar një foto shembull dhe duke e rregulluar atë kur kisha nevojë!

  (1) (0)
 3. 5 nga 5

  Anonim (Pronar verifikuar) -

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinaleLidhje e jashtme

  Shërbim i madh ndaj klientit

  (0) (1)
 4. 5 nga 5

  Wendy Odell (Pronar verifikuar) -

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinaleLidhje e jashtme

  Ata kanë stilistë të shkëlqyeshëm dhe shumë të durueshëm me procesin.

  (0) (0)
 5. 5 nga 5

  Dr. Christoph Ammer (Pronar verifikuar) -

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinaleLidhje e jashtme

  produkt i mirë, çmim i arsyeshëm

  (0) (0)
 6. 5 nga 5

  Shawna Bellendir (Pronar verifikuar) -

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinaleLidhje e jashtme

  ME I MIRI ABSOLUTE

  (0) (0)
 7. 5 nga 5

  Tim Maidans (Pronar verifikuar) -

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinaleLidhje e jashtme

  Cilësi e shkëlqyeshme. Saktësisht ajo që prisnim të merrnim. Padyshim që do të përdor përsëri.

  (0) (0)
 8. 5 nga 5

  Karen (Pronar verifikuar) -

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinaleLidhje e jashtme

  Shërbim i shkëlqyeshëm për klientët dhe ata gjithmonë përgjigjen shpejt.

  (0) (0)
Jep një vlerësim

anuloj

Vlerësimet e verifikuara të klientëve

Qepje Stubbz
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e lartë dhe përshtatje e shkëlqyer e ngjyrave

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

1 javë më parë
Caroline Boyk
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Duke punuar me Print Peppermint është gjithmonë një gjë e tillë...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

1 javë më parë
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Produkt i mrekullueshëm!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Zgjedhje e mahnitshme!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Bukur!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e madhe dhe çmime të shkëlqyera gjithashtu.

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Porosit për herë të parë dhe jam shumë i impresionuar!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
Lavdi
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Shërbim shumë i dobishëm dhe i përgjegjshëm ndaj klientit; ata...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Më pëlqeu holografia!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Petë e përputhshme nga buza në pjesën e përparme ishte e qetë dhe ...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Shtesë fantastike - dolën fantastike.

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e madhe!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Printo më të mirën% title% Online
Shërbimi për hartimin e kartave të biznesit
49.00$ - 149.00$