Kartat e biznesit të drurit

Tani po punojmë për një konfigurues të çmimeve të menjëhershme për kartat e biznesit të drurit dhe produktet e tjera prej druri. Tani për tani, ju lutemi paraqisni një përshkrim të shkurtër të projektit tuaj dhe ngarkoni çdo skedar artistik paraprak që keni dhe ne do t'ju marrim një vlerësim sa më shpejt të jetë e mundur - zakonisht brenda 24 orësh.

  • Shumëllojshmëri llojesh druri
  • Prerje & gdhendje Lazer
  • Vulosja e fletës dhe ngjyra e pikës

karta biznesi prej druri 2

10 dizajnet më të mira të kartave të biznesit për të frymëzuar ju

By Austin Terrill | Shtator 30, 2019

Ka vetëm aq shumë që mund të bësh me kartat e biznesit të drurit. Seriozisht, kush nuk dëshiron mundësinë për të arritur në xhepin e tyre ndërsa u thotë klientëve të ardhshëm që keni dru për ta? Askush nuk do ta hidhte poshtë mundësinë për një lojë fjalësh të mirë. Le të hedhim një vështrim në 10 dizajne të kartave të biznesit të drurit për t'ju frymëzuar. ... Lexo më shumë

Printo më të mirën% title% Online

fotografia e drurit të gjelbër Shembull i Dizajnit të Kartës së Biznesit

By Austin Terrill | Shtator 20, 2018

Faded White Elegance "Suksesi i një karte biznesi varet nga tërheqja e saj vizuale". Ky është një keqkuptim bruto se 90% e kartave të biznesit në kosha plehrash. Shikoni kartën e mësipërme. A i ka spërkatur projektuesi ngjyra të ndezura dhe e ka bërë atë tepër grafike? Jo! Ai e di që një kartëvizitë efektive është ajo Lexo më shumë

Mostrat e kartave të drurit

Vlerësimet e verifikuara të klientëve

Qepje Stubbz
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e lartë dhe përshtatje e shkëlqyer e ngjyrave

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

1 javë më parë
Caroline Boyk
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Duke punuar me Print Peppermint është gjithmonë një gjë e tillë...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

1 javë më parë
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Produkt i mrekullueshëm!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Zgjedhje e mahnitshme!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Bukur!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e madhe dhe çmime të shkëlqyera gjithashtu.

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Porosit për herë të parë dhe jam shumë i impresionuar!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
Lavdi
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Shërbim shumë i dobishëm dhe i përgjegjshëm ndaj klientit; ata...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Më pëlqeu holografia!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Petë e përputhshme nga buza në pjesën e përparme ishte e qetë dhe ...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Shtesë fantastike - dolën fantastike.

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e madhe!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Printo Online Printimet më të mira Online Kartat e biznesit më të mirë
Kartat e biznesit të drurit