kartëvizita me reliev të verbër mbi gmund letër mat blu

Videot e fundit

Kartat e Biznesit të Embossed

 • Gazeta Luksoze Premium
 • Stampimi i regjistruar, i verbër dhe petë
 • Spot UV, Prerja e Vdesit dhe Edges me ngjyra
Emër
Na tregoni në lidhje me projektin tuaj dhe ne do të japim një konsultë krijuese dhe vlerësim falas të çmimeve.
Drop fotografi këtu ose
Maks. madhësia e skedarit: 25 MB.
  Email(Kërkohet)
  Ku duhet ta dërgojmë me email rekomandimin dhe vlerësimin tuaj të prodhimit?
  Ju lutemi shkruani një numër nga 1010.
  Të mallkuar mashtruesit.
  Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.


  Kartat e biznesit me ngulitje me porosi luksoze

  Whatfarë dreq është Embossing?

  Kartat e biznesit të stampuar  letra të zhbllokuara përfshijnë krijimin e imazheve dhe modeleve të relievit të ngritur ose të thelluar në letër dhe materiale të tjera.

  An ngulitur modeli është ngritur në sfond, ndërsa a të debosura modeli është zhytur në sipërfaqen e materialit.

  Embossing zakonisht aplikohet për çdo aspekt të rëndësishëm të dizajnit tuaj siç janë teksti dhe logot.

  Frymëzim dhe ide për kartat tuaja të biznesit të stampuara

  Merrni një paketë mostër!

  Ndjeni letrat tona, shikoni cilësinë tonë

  Vlerësimet e verifikuara të klientëve

  Lisa C
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5
  Unë kisha karta të personalizuara për klientin tim dhe ai është TH...
  Trego më shumë

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  Ditë më parë 1
  Anonim
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5

  Nuk do të printoj askund tjetër!

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  javë më parë 3
  Anonim
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5
  Çdo projekt që kam printuar përmes Print Peppe...
  Trego më shumë

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  javë më parë 3
  Anonim
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5
  Unë jam gjithmonë aq i impresionuar me cilësinë! 10/10 r...
  Trego më shumë

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  javë më parë 3
  Anonim
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5

  shërbimi ndaj klientit ishte i fortë

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  javë më parë 4
  Fabiola
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5
  Erdhi ekzekutimi i dizajnit që kisha në mendje ...
  Trego më shumë

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  javë më parë 4
  Anonim
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5

  Etiketat perfekte i duan ata!

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  Muaj më parë 1
  Anonim
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5
  I dua të gjitha mostrat. Më tregoi një vallë të madhe...
  Trego më shumë

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  Muaj më parë 1
  Anonim
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5
  I dua të gjitha mostrat. Më tregoi një vallë të madhe...
  Trego më shumë

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  Muaj më parë 1
  Anonim
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5
  I dua të gjitha mostrat. Më tregoi një vallë të madhe...
  Trego më shumë

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  Muaj më parë 1
  ahmad torabi
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5

  Paketë e bukur e mostrave :)

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  Muaj më parë 1
  Jason Sigman
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5

  Porosia ishte e mbushur plot dhe duket e mrekullueshme!!

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  muaj 2 më parë
  kartëvizita me reliev të verbër mbi gmund letër mat blu
  Kartat e Biznesit të Embossed