gmund kartëvizita pambuku blu e fuqisë me stampim me fletë ari

Videot e fundit

Kartat e biznesit të pambukut

 • 100% pambuk natyral i pa veshur
 • Përmirësoni me vulosjen e letrës
 • Shtoni një deboss elegant të verbër
Emër
Na tregoni në lidhje me projektin tuaj dhe ne do të japim një konsultë krijuese dhe vlerësim falas të çmimeve.
Drop fotografi këtu ose
Maks. madhësia e skedarit: 25 MB.
  Email(Kërkohet)
  Ku duhet ta dërgojmë me email rekomandimin dhe vlerësimin tuaj të prodhimit?
  Ju lutemi shkruani një numër nga 1010.
  Të mallkuar mashtruesit.
  Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.


  Karta biznesi me porosi luksoze pambuku

  Kategorite , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  markë: Print Peppermint

  Kartat e Biznesit të Pambukut shtypen në Ngjyra të Plota në një stok të kartave të pambukut natyror të pambuktë 50 pt 100% XNUMX%.

  Stoku ynë i kartës së pambukut është shumë i ngjashëm në karakter me famëkeqin crane aksion lettra, i projektuar posaçërisht për shtypjen e shtypit.

  Përmirësoni kartën tuaj të pambukut me fletë metalike, zbukurim, skaje me ngjyra, prerje të vdesit. Në dispozicion në madhësi standarde 2 ″ x 3.5 ″ dhe katrore 2.5 ″ x 2.5.

  Shtoni një deboss të verbër për të përmirësuar kartat e biznesit tuaj pambuku edhe më tej.

  Frymëzim dhe ide për kartat tuaja të biznesit nga pambuku

  Merrni një paketë mostër!

  Ndjeni letrat tona, shikoni cilësinë tonë

  Vlerësimet e verifikuara të klientëve

  Qepje Stubbz
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5

  Cilësi e lartë dhe përshtatje e shkëlqyer e ngjyrave

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  1 javë më parë
  Caroline Boyk
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5
  Duke punuar me Print Peppermint është gjithmonë një gjë e tillë...
  Trego më shumë

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  1 javë më parë
  JUDIT
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5

  Produkt i mrekullueshëm!

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  javë më parë 2
  JUDIT
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5

  Zgjedhje e mahnitshme!

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  javë më parë 2
  JUDIT
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5

  Bukur!

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  javë më parë 2
  JUDIT
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5

  Cilësi e madhe dhe çmime të shkëlqyera gjithashtu.

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  javë më parë 2
  JUDIT
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5

  Porosit për herë të parë dhe jam shumë i impresionuar!

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  javë më parë 2
  Lavdi
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5
  Shërbim shumë i dobishëm dhe i përgjegjshëm ndaj klientit; ata...
  Trego më shumë

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  javë më parë 3
  Whitney D.
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5

  Më pëlqeu holografia!

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  javë më parë 3
  Whitney D.
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5
  Petë e përputhshme nga buza në pjesën e përparme ishte e qetë dhe ...
  Trego më shumë

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  javë më parë 3
  Whitney D.
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5

  Shtesë fantastike - dolën fantastike.

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  javë më parë 3
  Whitney D.
  pronar i verifikuarpronar i verifikuar
  5 / 5

  Cilësi e madhe!

  Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

  javë më parë 3
  gmund kartëvizita pambuku blu e fuqisë me stampim me fletë ari
  Kartat e biznesit të pambukut