Ftesa & Shkrimi

Jeta është bërë për t'u festuar! Porositni ftesa të personalizuara, njoftime dhe më shumë për të përkujtuar momentet tuaja të veçanta.

Artikuj interesantë në lidhje me artikujt e shkrimit

Keni nevojë për frymëzim? Shikoni blogun tonë të dizajnit ku trajtojmë të gjitha llojet e temave, nga ajo që do të thotë të jesh sipërmarrës deri te tendencat e reja dhe emocionuese të dizajnit në botën e printimit.

Gjeni frymëzimin tuaj >

Ku i shtypin stilistët shkrimet e tyre?

Ku i marrin dizajnerët artikujt e tyre të shtypur? Një listë e shërbimeve më të mira të printimit Një printer që mban cilësinë mbi çdo gjë mund të kërkojë disa gjetje. Ju mund të pastroni ueb-in për komente me pagesë dhe të përfundoni duke shpenzuar paratë tuaja të fituara me vështirësi në shërbimet e zakonshme ose të besoni në fjalën tonë të besuar gjerësisht. Falë përvojës sonë të gjerë… Lexo më shumë

Sfondi krijues i shkrimit

Includefarë përfshin dizajni i shkrimit?

Çfarë përfshin dizajni i shkrimit? Një përfaqësim i çrregullt, joprofesional dhe jokoherent i markës suaj mund të sjellë katastrofë. Pra, duhet të keni artikuj shkrimi të dizajnuara me porosi që janë në përputhje me imazhin e markës tuaj. Pse dizajni i artikujve shkrimi është ende i rëndësishëm? Mendoni për reklamat si përshtypje të para kritike. Sapo emri juaj të shfaqet atje, në rrugët online si sociale… Lexo më shumë

Farë është Dizajni i shkrimit?

Çfarë është Design Stationery? Këshilla, strategji dhe frymëzime për dummies Pavarësisht rritjes meteorike të mjeteve të marketingut dixhital, artikujt e shkrimit nuk e kanë humbur staturën e saj viktoriane. Ashtu si monarkia britanike, ajo ka ende kapacitetin për të çliruar pushtet të konsiderueshëm. Shkrimi është një term i gjerë që përfshin kartat e biznesit, zarfet, letrat me letra, etiketat, kartolinat, fletushkat, broshurat dhe të tjera të ngjashme… Lexo më shumë

Shkrimi Pyetjet e bëra më shpesh

A ju ofron shërbime postare për ftesa?

Po dhe jo. Për postime të thjeshta, ne jemi të rregulluar shumë mirë, por për pjesët që kërkojnë shumë mbushje me dorë etj, nuk jemi të tillë… Nëse jeni të interesuar që ne të trajtojmë postimet tuaja, ju lutemi plotësoni formularin tonë të porosisë dhe ne do t'ju marrim një përgjigje dhe një citat.

Kur duhet të dërgoj ftesat e mia për martesë?

Sipas: The Knot “Tradicionalisht, ftesat dalin gjashtë deri në tetë javë para dasmës – kjo u jep mysafirëve mjaft kohë për të pastruar oraret e tyre dhe për të bërë rregullime udhëtimi nëse nuk jetojnë në qytet. Nëse është një dasmë destinacioni, jepini të ftuarve më shumë kohë dhe dërgojini tre muaj përpara.

Një udhëzues për shtypjen me shkronja të shtypura: Çfarë është dhe pse është i rëndësishëm?

Udhëzuesi për shtypjen e shkronjave Burimi: Design Shack Printimi me shkronjë është një formë arti që ekziston që nga viti 1450. Merita për krijimin e saj shkon tek një argjendari gjerman, Johannes Gutenberg. I njohur gjithashtu si shtypje reliev ose shtypje tipografike, shtypja e shkronjave është më shumë se një formë arti; eshte tradite. Pjesë të ndryshme të botës kanë kontribuar në metodat, teknikat dhe mjetet e përdorura në këtë proces. Nga makineritë gjigante të printimit me madhësi të një makine, të cilat funksiononin në një parim të thjeshtë për të krijuar një përshtypje printimi në një sipërfaqe të sheshtë duke përdorur blloqe tekstesh, shtypja e letrës ka bërë një rrugë të gjatë. Tani, pasardhësit e tij relativisht të vegjël mund të gjenden të ulur… Lexo më shumë

Cili është ndryshimi midis vulosjes së letrës së nxehtë dhe asaj të ftohtë?

Petë është një shtesë premium për etiketat dhe produktet tuaja të marketingut. Tërheq syrin me strukturën, shkëlqimin metalik dhe thellësinë e tij. Ekzistojnë dy lloje të ndryshme procesesh: petë e nxehtë dhe fletë e ftohtë. Vulosja me fletë e nxehtë përfshin vendosjen e një dizenjoje me fletë dhe montuar mbi nënshtresë. Mjeti nxehet dhe shtyhet kundër nënshtresës, me një ngjitës të aktivizuar nga nxehtësia që kalon midis të dyjave. Pasi të jetë ushtruar presion nga mbulesa mbi materialin, dizajni i fletës më pas fiksohet në sipërfaqen e nënshtresës. Stampimi i nxehtë me fletë metalike krijon një efekt luksoz dhe të ngritur. Është një veçori e njohur në… Lexo më shumë

Kush duhet të ftoj në darkën time provë ose dushin e nuses?

Darka provë: Përgjigjja e Çfarë dhe Kush Një darkë provë është një ecje në tapetin e kuq që shtrin muskujt që i çon nusen dhe dhëndrin në ngjarjen kryesore - dasmën. Pritet nga prindërit e dhëndrit dhe është një mënyrë e shkëlqyer për t'i nisur gjërat në drejtimin e duhur. Çfarë është një darkë provë? Një darkë provash zakonisht zhvillohet të premten - një ditë para ditës së dasmës - rreth orës së darkës. Nëse dasma juaj është të dielën, ju keni më shumë liri. Një darkë provash nuk shihet më si një formalitet dhe ka evoluar në… Lexo më shumë

Pse është shtypja me shkronja kaq e kushtueshme?

Shtypja e shkronjave është një proces i mundimshëm – nga rregullimi i modeleve tuaja duke përdorur blloqe të tipit individual, deri në fazën e bojës dhe stampimit. Ai përfshin pajisje dhe një nivel të caktuar mjeshtërie që nuk do ta kishin shumë printera. Duke qenë se është i punuar me dorë, shtypja e letrës lejon kontrollin dhe personalizimin kur bëhet fjalë për tipografi të shkëlqyer. Ajo që merrni është një efekt elegant dhe i prekshëm në materialet tuaja. Kjo është arsyeja pse shumë njerëz po zgjedhin që ftesat dhe kartëvizitat e tyre të printohen në këtë mënyrë. Pra, nëse shikoni të gjitha tiparet e tij, do të kuptoni pse do të paguanit një premium për të marrë… Lexo më shumë

SHERBIM ME KARENSI

Keni nevojë për diçka të egër?

Bashkohuni për Këshilla dhe Zbritje për Dizajn!

Email
Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.

Na gjeni në social