Karta e Biznesit Zgjedh më të vogël

Madhësitë e Kartave të Biznesit - në pixel, inç dhe metrikë

PËRGJIGJE TË SHPEJTA!

Madhësia e kartës së biznesit

Madhësia standarde e kartës së biznesit në SHBA është 2 inç me 3.5 inç.

Madhësia e një karte biznesi

Madhësia e një kartëvizite varet nga ajo pjesë e botës ku jetoni. Për shembull, në Evropë, shumica e kartave të biznesit janë 85 x 55 mm.

Madhësia e kartës së kreditit

Një madhësi standarde e kartës së kreditit është 85 x 54 mm metrikë ose 3 dhe 3/8 x 2 1/8 inç perandorake.

Dimensionet e një karte krediti

Disa njerëz janë të interesuar të dinë përmasat e një karte krediti në mënyrë që ata të mund t'i kopjojnë ato për projektin e tyre të kartës së biznesit plastike. Kjo është gjithashtu e njëjta madhësi si shumica e kartave të identitetit plastike ose kartave të anëtarësimit.

Cila është madhësia standarde e kartës së biznesit

matjet e kartës së biznesit

grafiku i madhësisë së kartës

dimensionet e kartës

Madhësitë e kartave të lojës në inç

Shumica e 52 kuvertave të kartave janë të përmasave 2.5 "x 3.5". Kjo është e njëjta madhësi si shumica e kartave tregtare, si dhe bejsbolli, futbolli, basketbolli dhe sportet e tjera.

madhësia standarde e kartës së identitetit

Sa karta biznesi përshtaten në një faqe?

Nëse jeni duke përdorur një fletë 8.5 x 11 inç, atëherë afërsisht 8 deri në 10 letra duhet të përshtatet.

sa është e gjatë një kartë krediti në inç

Madhësia e zakonshme e zarfit të biznesit?

Në SHBA, zarfi numër 10 është 4-1/8-in x 9-1/2-in

Ndërsa karta juaj e biznesit mund të jetë me të vërtetë çfarëdo madhësie ose dimensioni që ju nevojitet, ka disa madhësi standarde bazë që duhet të keni parasysh se cilat ofrojnë pika fillestare të shkëlqyera për dizajnin tuaj dixhital. Marrja e njërës nga këto mund t'ju ndihmojë të shmangni shumë gabime normale që individët bëjnë rregullisht kur vendosin kartat e tyre të biznesit. Ju gjithashtu mund të jeni dukshëm më i sigurt se dizajni që bëni në mënyrë dixhitale do të ngjajë me atë që shtypni.

Cila është madhësia e një karte biznesi në Pixels?

Ju nuk mund të vendosni përmasat e pikselit (gjerësia dhe lartësia) për paraqitjen tuaj pa e ditur më parë madhësinë e kartës suaj të biznesit. Gjatë viteve, janë krijuar disa madhësi standarde të kartave të biznesit për llojet më të përhapura të kartave.

Sugjerohet që ju përfshijnë një gjakderdhje (hapësirë ​​shtesë) prej rreth ⅛ deri në ¼ inç (3.175 mm deri në 6.35 mm në metrikë) për të kufizuar kartat tuaja kur i shtypni, në mënyrë që të mos humbni asnjë pjesë të dizajnit tuaj kur karta të pritet në prerësin hidraulik. Ndërsa nuk keni pse t'i nënshtroheni plotësisht këtyre parimeve, këtu janë madhësitë më të rregullta të kartave të biznesit në Shtetet e Bashkuara dhe Kanada.

 • Kartelë standarde biznesi amerikane
  • 3.5 ″ x 2 ″ inç ose 88.9 x 50.8 milimetra
 • Kartëvizitë Foldover
  • 3.25 ″ x 4 ″ inç ose 82.5 x 101.6 milimetra
 • Kartat e biznesit mini / të pakta / të dobët / ose të vogla
  • 1 ″ x 3.5 ″ inç ose 25.4 x 88.9 milimetra
 • Kartat e biznesit katror
  • 2.5 ″ x 2.5 ″ inç, ose 63.5 x 63.5 milimetra

Dimensionet e kartës së biznesit: Shndërrimi nga inç në Pixels

Kur planifikoni kartën tuaj të biznesit, është e rëndësishme të kuptoni se rezolucioni i skedarit tuaj mund të duket krejt i ndryshëm kur e shtypni. Ekranet tregojnë fotografi në pika për inç, që portretizon numrin e spoteve që do të përdoren për të shtypur një fotografi.

Sidoqoftë, ashtu siç mund të jetë, gjatë fazës së projektimit, shqetësimi juaj kryesor duhet të jetë piksel për inç, i cili duhet të jetë shumë më i lartë se numri i pikave për inç ekrani juaj mund të tregojë për një foto. Numri bazë i pikselave që duhet të përdorni për foton tuaj është 300dpi ose printimi do të rezultojë i pixelated.

Dimensionet e pikselit për madhësitë më të zakonshme të kartave të biznesit

 • Kartat standarde të biznesit të SHBA
  • 1050 x 600 pixel @ 300 DPI
 • Kartat evropiane të biznesit
  • 1003 x 649 pixel @ 300 DPI
 • Karta biznesi të palosura / të palosura
  • 975 x 1200 pixel @ 300 DPI
 • Kartat e biznesit mini / të dobët / të pakta
  • 300 x 900 pixel @ 300 DPI
 • Kartat e biznesit katror
  • 750 x 750 pixel @ 300 DPI

Në çdo rast, nuk keni pse të ndryshoni gjatë matjeve të kartave të biznesit nga zvarritjet në pikselë në programe të shumta ilustrimesh (si p.sh.) Adobe Photoshop) duke pasur parasysh faktin se mund të caktoni inç dhe më pas të tregoni 300dpi për skedarin

Me një dorezë më të bazuar të sendeve për të bërë një kartëvizitë, gjithashtu mund të keni një kohë më të thjeshtë duke biseduar me çdo biznes që zgjidhni të rishpërndani këtë punë për më vonë.

Kartat e biznesit mund kartat të vijnë në të gjitha format dhe madhësitë. Gjithashtu, varësisht nga ajo pjesë e botës ku jeni, madhësitë standarde të kartës së biznesit dhe aspekt mund të jenë të ndryshme nga madhësitë me të cilat jeni rritur. Ndoshta planifikoni një udhëtim në Japoni dhe dëshironi që kartat tuaja të biznesit të përputhen me japonezen standarde “Meishi”(Kjo është japoneze për kartën e biznesit ^ _ ^). Apo ndoshta ju thjesht dëshironi të keni atë ndjenjë të ngrohtë të mrekullueshme për të qenë më të freskët se të gjithë të tjerët me një kartë që është në Madhësia e kartës së biznesit evropian standard.

Si të bëni karta të paharrueshme?

Me kalimin e miliarda kartave të biznesit në këtë botë, thjesht zgjedhja e një madhësie kartelë biznesi jo standarde ose një madhësi ndërkombëtare mund t'ju ndihmojë të krijoni një kartë biznesi më të paharrueshme. Në këtë postim, ne synojmë t'ju tregojmë madhësi të ndryshme të kartave të biznesit, të sigurojmë shabllone dhe të ndajmë njohuri që do t'ju ndihmojnë të zgjidhni kartën e duhur për ju.

Gjithashtu nëse nuk e keni lexuar postimin tonë në Si të përdorni modelet e kartave të biznesit ju mund të dëshironi të kontrolloni atë.

Madhësitë standarde të kartës:

Kartat Standarde janë element kryesor juaj në botën e biznesit. Ata janë shumë të zhdërvjellët, vijnë në një larmi opsionesh letre dhe duken të mrekullueshëm kur dizajnohen mirë. Ato janë produktet më të njohura që ne shtypim dhe shumë njerëz janë të lumtur t'i përdorin ato. Sidoqoftë, shumë nuk e dinë se brenda titullit "standard" ka vend për mospërputhje.

Më poshtë janë katër nga madhësitë më të njohura standarde të kartave të përdorura në të gjithë botën:

, Madhësitë e kartave të biznesit – në piksel, inç dhe metrikëDimensionet për këto katër karta janë renditur më poshtë:

 • Standardi amerikan / Kanada: 3.5 x 2 në | 88.9 x 50.8 mm
 • Standardi Evropian: 3.375 x 2.125 në | 85 x 55 mm
 • Standardi Japonez: 3.582 x 2.165 në | 91 x 55 mm
 • Standardi Kinez: 3.543 x 2.125 në | 90 x 54 mm

Vetëm vizualisht, ju mund të shihni se ne po flasim për ndryshime shumë të vogla në madhësi, por është interesante në vetvete që këto variacione ekzistojnë.

Pro Këshillë:

Përveç dimensioneve të ndryshme që i përshtaten dizajnit tuaj më mirë se të tjerët, njerëzit zakonisht e vërejnë kur marrin një kartë me madhësi pak më të ndryshme nga ajo që janë mësuar. Kindshtë disi si ndryshimi midis një kostumi të zi Armani dhe një kostumi të zi Burberry, që të dy janë me cilësi të shkëlqyeshme, por thjesht mund të thuash që diçka është ndryshe ^ _ ^.

Çështja është, kur dritarja juaj e mundësive mund të jetë vetëm 10-20 sekonda për të bërë një përshtypje tek një person, të kesh diçka pak më ndryshe padyshim që mund të të ndihmojë të dallosh nga pakoja.

Ka shumë madhësi standarde atje ^ _ ^ dhe falë Wikipedia kemi akses në një listë shumë të detajuar të madhësive standarde të kartave të biznesit të ndara sipas rajonit, https://en.wikipedia.org/wiki/Business_cardmbani mend, megjithëse madhësitë e listuara në atë faqe janë dimensionet përfundimtare dhe skedarët tuaj të gatshëm për shtyp do t'ju duhet të paktën 1/8 inç më rrjedh gjak shtuar.

Mini Kartat:

Kartat mini, të njohura edhe si "karta të holla" vijnë me 3.5 ″ x 1.5 ″ dhe janë me të vërtetë të lezetshme sepse ato janë në të njëjtën madhësi me kartat e zakonshme të biznesit, thjesht pak më të hollë. Dizajni i mençur, kjo hap shumë mundësi për formatimin e kartave të ngjashme me standardin, pasi forma është në thelb e njëjtë.

Kur projektohen mirë kartat mini, bëjnë një ndikim të madh! Në fakt, mini kartat janë një e preferuar personale e imja ^ _ ^. Ju mund të shikoni disa karta mini shembuj të tjerë në faqen tonë të internetit këtu.

Kartat katrore:

Kartat katrore ofrohen në dy madhësi, 2.5 ″ x 2.5 ″ për katrorin standard dhe 2 ″ x 2 ″ për mini katrorin. Madhësi më të mëdha ose më të vogla janë të mundshme, por të pazakonta, në fakt është e lehtë të harrosh derisa t'i shohësh ato krah për krah, por sheshi standard 2.5 ″ x 2.5 is është më i gjatë se karta juaj e biznesit standarde.

Pro Këshillë:

Kam gjetur se kartat katrore janë mjaft të pëlqyera për artistët, modernistët, sheshet dhe klientelën tonë të re "hip". Kartat katrore mund të ofrojnë një format unik për njerëzit që të paraqesin informacionin e tyre të kompanisë dhe ka risinë e të qenit katror. Sidoqoftë, mbani në mend, për shkak të madhësisë së tij, logot e gjata horizontale ose të larta të formatuara vertikalisht shpesh nuk funksionojnë aq mirë në këto karta, përveç nëse janë të dizajnuara me elementë të tjerë që ndihmojnë në balancimin e tij. Për më tepër, emrat e gjatë, titujt e gjatë, adresat e gjata të postës elektronike dhe njerëzit që duan të mbushin shumë informacione shpesh hasin probleme me këto karta.

Pra, si gjithmonë ju sugjerojmë:

KEEP IT SIMPLE djem ^ _ ^.

Për më shumë shembuj të mini kartave vizitoni tonë faqe kategori mini

Madhësia e kartës së kreditit:

Nëse kërkoni për një kartë plastike që përputhet me madhësinë mesatare të kartës suaj të kreditit, shkoni në Euro standard. Standardi Euro siç është karta juaj e kreditit mesatare 3.375 ″ × 2.125 ″ inç. Kjo është një madhësi veçanërisht e bukur pasi e dini që do të përshtatet në vendin e kartës së kreditit të një portofoli! Shënim: Nëse dëshironi të përputhen me atë trashësi të kartës së kreditit, duhet të porosisni të paktën një plastikë 30pt.

Kartat e rrethit:

Kartat e rrethit janë një tjetër format unik i mrekullueshëm për të pasur kartën tuaj të biznesit. Përsosur për pothuajse çdo biznes. Kartat e rrathëve vijnë në diametrat standardë prej 3 ″ inç dhe 2 ″ inç, dhe në varësi të aksioneve të kartave që merrni, ato mund të dyfishohen si anije mbresëlënëse!

Kartat e prera:

Ndoshta tipi me potencialin më të madh për të qenë unik është karta e prerë. Në këtë proces, ju keni mundësinë për pothuajse çdo formë. Vetëm imagjinoni dhe krijoni.

Shënim: Ky lloj karte kërkon, sidoqoftë, një hap shtesë të paraqitjes së një maske shablloni të prerë me skedarët e artit të gatshëm për shtyp.

At Print Peppermint ne ofrojmë një përzgjedhje të madhe të prerjeve të bëra paraprakisht, si dhe aftësi me porosi të ndërprera. Need ndihmojnë në krijimin shablloni juaj personal i prerë? Ne mund te te ndihmojme!

Kartat e prera me porosi janë të disponueshme KETU

Përndryshe, ju mund të na kontaktoni këtu për të marrë një listë të formave tona pre-made prerë prerë!

Përjetoni atë:

Ende nuk jam i sigurt për ato madhësi të kartave të biznesit? Nuk është problem ^ _ ^, asgjë nuk mund të marrë një mostër aktuale në duart tuaja për të parë se çfarë i përshtatet nevojave tuaja. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të hip në faqen tonë dhe të porosisni tuaj paketë mostre sot!

A keni parë një madhësi që nuk ishte e shënuar? Apo dëshironi të porosisni karta me madhësi ndërkombëtare? Na kontaktoni këtu për të marrë kuotën tuaj të zakonshme filloi sot!

Marr Peppermint Përditësimet!

Për kuponat, ofertat sekrete, udhëzimet për dizajnin dhe lajmet e ndërmarrjes.

Regjistrimi i Buletinit / Regjistrimi i Llogarisë (dritarja)

"*"tregon fushat e kërkuara

Ju lutemi shkruani një numër nga 1010.
Çfarë është 6 + 4?
Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.

Kërkoni një Vlerësim dhe Konsultim Falas

Citim minimal

Emër
Na tregoni në lidhje me projektin tuaj dhe ne do të japim një konsultë krijuese dhe vlerësim falas të çmimeve.
Drop fotografi këtu ose
Maks. madhësia e skedarit: 25 MB.
  Email(Kërkohet)
  Ku duhet ta dërgojmë me email rekomandimin dhe vlerësimin tuaj të prodhimit?
  Ju lutemi shkruani një numër nga 1010.
  Të mallkuar mashtruesit.
  Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.

  Na gjeni në social

  Bashkohuni për Këshilla Dizajni dhe Zbritje Speciale

  Ju lutemi shkruani një numër nga 1010.
  Çfarë është 6 + 4?
  Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.