Materialet e Marketingut

Krijoni kohezion për markën tuaj në të gjitha llojet e produkteve të printimit si fletushka, ngjitëse, zarfe, banderola etj.

Artikuj interesantë në lidhje me materialet e marketingut

Keni nevojë për frymëzim? Shikoni blogun tonë të dizajnit ku trajtojmë të gjitha llojet e temave, nga ajo që do të thotë të jesh sipërmarrës deri te tendencat e reja dhe emocionuese të dizajnit në botën e printimit.

Gjeni frymëzimin tuaj >

Printo në internet Më të Mirin $ _wp_attachment_metadata_image_meta = titulli $

Zgjedhja e llojit më të mirë të letrës për shtypje

Nëse puna juaj përfshin shtypjen në ndonjë mënyrë, është në interesin tuaj më të mirë të njihni llojin e duhur të letrës. Edhe nëse keni dalë me një dizajn të shkëlqyeshëm, por nuk e dini se çfarë përfshin një punë e shkëlqyeshme e shtypjes, ekziston një mundësi e madhe që puna juaj e vështirë të mund të bie. Kjo tingëllon e ashpër, por Lexo më shumë

Vlerësimet e verifikuara të klientëve

Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Nuk do të printoj askund tjetër!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Çdo projekt që kam printuar përmes Print Peppe...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Unë jam gjithmonë aq i impresionuar me cilësinë! 10/10 r...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

shërbimi ndaj klientit ishte i fortë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Fabiola
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Erdhi ekzekutimi i dizajnit që kisha në mendje ...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Etiketat perfekte i duan ata!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 4
Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
I dua të gjitha mostrat. Më tregoi një vallë të madhe...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 4
Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
I dua të gjitha mostrat. Më tregoi një vallë të madhe...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 4
Anonim
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
I dua të gjitha mostrat. Më tregoi një vallë të madhe...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 4
ahmad torabi
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Paketë e bukur e mostrave :)

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

Muaj më parë 1
Jason Sigman
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Porosia ishte e mbushur plot dhe duket e mrekullueshme!!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

Muaj më parë 1
Wendy Odell
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Ata kanë stilistë të mëdhenj dhe shumë të durueshëm me th...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

Muaj më parë 1

FAQ - Materiale Marketingu

Si mund të bëj një fletushkë biznesi?

Photoshop nuk është për të gjithë. Megjithëse është një mjet shumë i fuqishëm për dizajn, jo të gjithë kanë kohë për të mësuar se si funksionon. Për të mos u shqetësuar. Mund të gjeni mjete në internet si Canva për të zëvendësuar programe më intensive të projektimit si Photoshop. Fillestarët dhe profesionistët mund të përfitojnë nga këto mjete. Mund t'ju ndihmojë të krijoni… Lexo më shumë

Si të hartoni një kartolinë të postës direkte?

Si të dizenjoni një kartolinë me postë direkte: Udhëzuesi i fundit Që prej dekadës së fundit apo më shumë, marketingu i kartolinave ka marrë një rënie. Bizneset e sotme investojnë pjesën më të madhe të fondeve të tyre të reklamave në marketing me email, marketing me mesazhe dhe skema të tjera moderne. Pavarësisht këtyre ndryshimeve në strategjitë e marketingut, posta fizike, ajo që konsumatorët marrin personalisht… Lexo më shumë

Includefarë përfshin dizajni i shkrimit?

Çfarë përfshin dizajni i shkrimit? Një përfaqësim i çrregullt, joprofesional dhe jokoherent i markës suaj mund të sjellë katastrofë. Pra, duhet të keni artikuj shkrimi të dizajnuara me porosi që janë në përputhje me imazhin e markës tuaj. Pse dizajni i artikujve shkrimi është ende i rëndësishëm? Mendoni për reklamat si përshtypje të para kritike. Sapo emri juaj të shfaqet atje, në rrugët online si sociale… Lexo më shumë

Sa kohë duhet për të hartuar një broshurë trefishtë?

  Sa kohë duhet për të hartuar një broshurë të trefishtë? Një broshurë e trefishtë është një fletushka me 3 panele e krijuar duke palosur një fletë letre 8 1/2 x 11. Bizneset e vogla vendase zakonisht e përdorin atë si një emisar marketingu për shkak të lehtësisë me të cilën mund të dërgohet me postë. Shumica e stilistëve kanë idenë e gabuar se… Lexo më shumë

Si të hartoni një fletushkë të suksesshme të postës direkte?

Si të dizenjoni një fletushka të suksesshme të postës direkte – Udhëzuesi përfundimtar Marketingu me postë direkte nuk e ka humbur hijeshinë e tij. Ajo posedon ende magjinë për të magjepsur klientët në numër. Fatkeqësisht, jo të gjitha postat direkte janë të spërkatura me magji estetike dhe gjuhësore. Disa mungojnë tmerrësisht. Postë direkte që në fakt bën një shenjë dhe merr… Lexo më shumë

Farë është Dizajni i shkrimit?

Çfarë është Design Stationery? Këshilla, strategji dhe frymëzime për dummies Pavarësisht rritjes meteorike të mjeteve të marketingut dixhital, artikujt e shkrimit nuk e kanë humbur staturën e saj viktoriane. Ashtu si monarkia britanike, ajo ka ende kapacitetin për të çliruar pushtet të konsiderueshëm. Shkrimi është një term i gjerë që përfshin kartat e biznesit, zarfet, letrat me letra, etiketat, kartolinat, fletushkat, broshurat dhe të tjera të ngjashme… Lexo më shumë

Na gjeni në social

Bashkohuni për Këshilla Dizajni dhe Zbritje Speciale

Ju lutemi shkruani një numër nga 1010.
Çfarë është 6 + 4?
Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.