Materialet e Marketingut

Krijoni kohezion për markën tuaj në të gjitha llojet e produkteve të printimit si fletushka, ngjitëse, zarfe, banderola etj.

Artikuj interesantë në lidhje me materialet e marketingut

Keni nevojë për frymëzim? Shikoni blogun tonë të dizajnit ku trajtojmë të gjitha llojet e temave, nga ajo që do të thotë të jesh sipërmarrës deri te tendencat e reja dhe emocionuese të dizajnit në botën e printimit.

Gjeni frymëzimin tuaj >

Printo në internet Më të Mirin $ _wp_attachment_metadata_image_meta = titulli $

Zgjedhja e llojit më të mirë të letrës për shtypje

Nëse puna juaj përfshin shtypjen në ndonjë mënyrë, është në interesin tuaj më të mirë të njihni llojin e duhur të letrës. Edhe nëse keni dalë me një dizajn të shkëlqyeshëm, por nuk e dini se çfarë përfshin një punë e shkëlqyeshme e shtypjes, ekziston një mundësi e madhe që puna juaj e vështirë të mund të bie. Kjo tingëllon e ashpër, por Lexo më shumë

Vlerësimet e verifikuara të klientëve

Qepje Stubbz
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e lartë dhe përshtatje e shkëlqyer e ngjyrave

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

1 javë më parë
Caroline Boyk
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Duke punuar me Print Peppermint është gjithmonë një gjë e tillë...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

1 javë më parë
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Produkt i mrekullueshëm!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Zgjedhje e mahnitshme!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Bukur!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e madhe dhe çmime të shkëlqyera gjithashtu.

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Porosit për herë të parë dhe jam shumë i impresionuar!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
Lavdi
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Shërbim shumë i dobishëm dhe i përgjegjshëm ndaj klientit; ata...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Më pëlqeu holografia!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Petë e përputhshme nga buza në pjesën e përparme ishte e qetë dhe ...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Shtesë fantastike - dolën fantastike.

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e madhe!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3

FAQ - Materiale Marketingu

Si mund të bëj një fletushkë biznesi?

Photoshop nuk është për të gjithë. Megjithëse është një mjet shumë i fuqishëm për dizajn, jo të gjithë kanë kohë për të mësuar se si funksionon. Për të mos u shqetësuar. Mund të gjeni mjete në internet si Canva për të zëvendësuar programe më intensive të projektimit si Photoshop. Fillestarët dhe profesionistët mund të përfitojnë nga këto mjete. Mund t'ju ndihmojë të krijoni… Lexo më shumë

Si të hartoni një kartolinë të postës direkte?

Si të dizenjoni një kartolinë me postë direkte: Udhëzuesi i fundit Që prej dekadës së fundit apo më shumë, marketingu i kartolinave ka marrë një rënie. Bizneset e sotme investojnë pjesën më të madhe të fondeve të tyre të reklamave në marketing me email, marketing me mesazhe dhe skema të tjera moderne. Pavarësisht këtyre ndryshimeve në strategjitë e marketingut, posta fizike, ajo që konsumatorët marrin personalisht… Lexo më shumë

Includefarë përfshin dizajni i shkrimit?

Çfarë përfshin dizajni i shkrimit? Një përfaqësim i çrregullt, joprofesional dhe jokoherent i markës suaj mund të sjellë katastrofë. Pra, duhet të keni artikuj shkrimi të dizajnuara me porosi që janë në përputhje me imazhin e markës tuaj. Pse dizajni i artikujve shkrimi është ende i rëndësishëm? Mendoni për reklamat si përshtypje të para kritike. Sapo emri juaj të shfaqet atje, në rrugët online si sociale… Lexo më shumë

Sa kohë duhet për të hartuar një broshurë trefishtë?

  Sa kohë duhet për të hartuar një broshurë të trefishtë? Një broshurë e trefishtë është një fletushka me 3 panele e krijuar duke palosur një fletë letre 8 1/2 x 11. Bizneset e vogla vendase zakonisht e përdorin atë si një emisar marketingu për shkak të lehtësisë me të cilën mund të dërgohet me postë. Shumica e stilistëve kanë idenë e gabuar se… Lexo më shumë

Si të hartoni një fletushkë të suksesshme të postës direkte?

Si të dizenjoni një fletushka të suksesshme të postës direkte – Udhëzuesi përfundimtar Marketingu me postë direkte nuk e ka humbur hijeshinë e tij. Ajo posedon ende magjinë për të magjepsur klientët në numër. Fatkeqësisht, jo të gjitha postat direkte janë të spërkatura me magji estetike dhe gjuhësore. Disa mungojnë tmerrësisht. Postë direkte që në fakt bën një shenjë dhe merr… Lexo më shumë

Farë është Dizajni i shkrimit?

Çfarë është Design Stationery? Këshilla, strategji dhe frymëzime për dummies Pavarësisht rritjes meteorike të mjeteve të marketingut dixhital, artikujt e shkrimit nuk e kanë humbur staturën e saj viktoriane. Ashtu si monarkia britanike, ajo ka ende kapacitetin për të çliruar pushtet të konsiderueshëm. Shkrimi është një term i gjerë që përfshin kartat e biznesit, zarfet, letrat me letra, etiketat, kartolinat, fletushkat, broshurat dhe të tjera të ngjashme… Lexo më shumë

Më shumë gjëra që do t'ju pëlqejnë