Videot e fundit

Kartolina me petë të ngritur

169.00$ - 799.00$

Mbështetja telefonike aktualisht disponohet në anglisht ose gjermanisht.


4.9
Bazuar në rishikimet 251
Imazhi #1 nga Michele K.
1
Michele K.
Pronari i verifikuarPronari i verifikuar
5 / 5

Nuk mund të isha më i kënaqur me mënyrën se si dolën kartat e klientit tim! Stampimi me fletë metalike është i freskët, i pastër dhe i përpiktë. Stoku i kartës është i pasur dhe trashësia e lartëson vërtet dizajnin. Klienti im donte një "look luksoz" dhe këto karta i tejkaluan pritshmëritë tona!

Shqyrtim i verifikuar

Muaj më parë 1
Imazhi #1 nga Vanja Susnjar
1
Vanja Susnjar
Pronari i verifikuarPronari i verifikuar
5 / 5

Kartat me fletë të artë janë të bukura! Ato duken kaq luksoze dhe janë pikërisht ajo që kërkoja. Ata kanë një prekje të butë si kamoshi që ndihet më bukur se kartëvizita mesatare mat, e cila është një bonus! Jam i dashuruar! Faleminderit!

Shqyrtim i verifikuar

Muaj më parë 1
Nicole Naftali
Pronari i verifikuarPronari i verifikuar
5 / 5

Po marr kaq shumë komplimente për kartat e mia të reja! Shërbimi ishte fantastik dhe më pëlqen produkti përfundimtar - faleminderit!

Shqyrtim i verifikuar

Muaj më parë 1
Victoria Luke
Pronari i verifikuarPronari i verifikuar
5 / 5

i shkëlqyer

Shqyrtim i verifikuar

muaj 2 më parë
Ross ORourke
Pronari i verifikuarPronari i verifikuar
3 / 5

Gjakderdhje e lehtë e ngjyrës, pasi pjesa e përparme ishte e bardhë dhe mbrapa ishte e zezë.

Shqyrtim i verifikuar

muaj 2 më parë

Informacion shtesë

Ngjyra e petëzuar

E zezë, e artë, jeshile, holografike, blu e çelët, ari mat, argjendi mat, e kuqe, argjendi

sasi

100, 250, 500, 1000

Lloji i letrës

Matte

Trashësia e letrës

16 pt

Prodhimi Koha

Lloji i letrës

Petë e ngritur

Trashësia

Masat

4" x 6" / 102 x 152 mm, 5" x 7" / 127 x 178 mm

Vendndodhja e petëzuar

,

Ju lutemi konfiguroni skedarët tuaj me specifikat e mëposhtme:

  • Gjakderdhjet: të gjithë skedarët duhet të kenë një rrjedhje 1/8" në secilën anë
  • Zona e Sigurt: mbajini të gjithë tekstin kritik dhe veprat artistike brenda kornizës
  • Colors: furnizoni skedarët tuaj në modalitetin e ngjyrave CMYK nëse jeni duke printuar një proces me 4 ngjyra
  • Colors: furnizoni skedarët tuaj me korrektësi Pantone (U ose C) ngjyrat e zgjedhura në skedar.
  • Rezoluta: 300 dpi
  • fonts: fontet duhet të konvertohen në kthesa/skicë
  • Transparencat: rrafshoni të gjitha transparencat
  • Llojet e skedarit: Preferuar: PDF, EPS | Gjithashtu pranohet: TIFF ose JPEG
  • Profili i ICC: E veshur me Japoni 2001

Shkarko: Udhëzues arti PDF

Merrni një paketë mostër!

Ndjeni letrat tona, shikoni cilësinë tonë

Kartolina me petë të ngritur
169.00$ - 799.00$