Magnet me porosi

Ngjiteni mesazhin tuaj në frigoriferë, makina ose çdo gjë metalike që mund të gjeni.

Bëni magnet të personalizuar në çdo formë ose madhësi për të tregtuar biznesin, shkollën ose ngjarjen tuaj. Përdorimet popullore përfshijnë - magnet makinash, magnet frigoriferësh dhe më shumë.

  • Shtypje me ngjyra të plota
  • Stoku me mbështetje magnetike
  • Forma standarde ose prerje e zakonshme
  • Rezistente ndaj motit dhe e qëndrueshme

Vlerësimet e verifikuara të klientëve

Qepje Stubbz
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e lartë dhe përshtatje e shkëlqyer e ngjyrave

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

1 javë më parë
Caroline Boyk
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Duke punuar me Print Peppermint është gjithmonë një gjë e tillë...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

1 javë më parë
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Produkt i mrekullueshëm!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Zgjedhje e mahnitshme!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Bukur!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e madhe dhe çmime të shkëlqyera gjithashtu.

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Porosit për herë të parë dhe jam shumë i impresionuar!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
Lavdi
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Shërbim shumë i dobishëm dhe i përgjegjshëm ndaj klientit; ata...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Më pëlqeu holografia!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Petë e përputhshme nga buza në pjesën e përparme ishte e qetë dhe ...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Shtesë fantastike - dolën fantastike.

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e madhe!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3

FAQ - Magnet

A është magnetik alumini?

Alumini konsiderohet jomagnetik në rrethana normale. Është një material paramagnetik, që do të thotë se ka një tërheqje të dobët ndaj magneteve. Ju nuk mund të vëzhgoni vetitë e tij magnetike në përvojat e përditshme. Për shembull, nuk do të shihni një fletë alumini që ngjitet në një magnet të frigoriferit. Megjithatë, kur ekspozohet ndaj fushave të forta magnetike, alumini mund të shfaqë magnetizëm. Një… Lexo më shumë

A është magnetik çeliku inox?

Ekziston një mit i përhapur në lidhje me sjelljen magnetike të çelikut inox. Shumë besojnë se të gjitha llojet e çelikut inox mund të tërheqin një magnet. Kjo nuk është aspak e vërtetë. Në fakt, magnetët punojnë në disa lloje çeliku inox. Ka shumë lloje të ndryshme çeliku inox, por ne mund t'i klasifikojmë ato… Lexo më shumë

Nga cilat prodhohen magnet?

Magnetët janë kudo. Nga motorët e makinave tona te kartat tona të biznesit, ne përdorim magnet në pothuajse çdo gjë në ditët e sotme. Megjithatë, shumica prej nesh nuk e kuptojnë me të vërtetë se nga janë krijuar. Shumica e metaleve magnetike janë të krijuara nga njeriu. Materialet feromagnetike si hekuri, nikeli, kobalti dhe disa lidhje të elementit të tokës së rrallë mund të magnetizohen kur ekspozohen ndaj… Lexo më shumë

Cilat metale janë magnetike?

Metalet feromagnetike tërhiqen fort nga një forcë magnetike. Metalet më të zakonshme të përdorura si magnet përfshijnë hekurin, nikelin dhe kobaltin. Metalet e rralla të tokës si neodymium, gadolinium dhe samarium gjithashtu kanë veti të forta magnetike. Çdo aliazh i përbërë nga materiale feromagnetike mund të tërheqë gjithashtu magnet. Për shembull, çeliqet inox me përqendrime të larta hekuri janë magnetike. … Lexo më shumë

Shapesfarë formash standarde ofroni për kartat e biznesit magnetik?

Print PeppermintKartat e biznesit magnetike me ngjyra të plota vijnë në tre forma bazë: standarde, të rrumbullakëta dhe ovale. Nëse dëshironi të dalloni kompaninë tuaj, ne gjithashtu mund t'ju ndihmojmë të krijoni një kartë unike përmes ndërtuesit tonë magnetik me formë të personalizuar. Ne ofrojmë gjithashtu kartëvizita mahnitëse në formë katrore që me siguri do ta bëjnë markën tuaj… Lexo më shumë

Na gjeni në social

Bashkohuni për Këshilla Dizajni dhe Zbritje Speciale

Ju lutemi shkruani një numër nga 1010.
Çfarë është 6 + 4?
Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.