Metali

Kartat më të mira të biznesit metalik në internet - Fundi i tregimit!

Mirë se vini në Peppermint Metalet - burimi juaj freskues krijues për kartat e shkëlqyera të biznesit të metaleve të gdhendura me lazer dhe produkte metalike me porosi. Letra dhe plastika thjesht nuk e prenë atë? Bëni një deklaratë të vërtetë me printime metalike me porosi. Rezervoni një konsultë telefonike falas me ne sot!

Zot, njerëzit si ne!

Qepje Stubbz
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e lartë dhe përshtatje e shkëlqyer e ngjyrave

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

1 javë më parë
Caroline Boyk
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Duke punuar me Print Peppermint është gjithmonë një kënaqësi e tillë! Puna e tyre është e nivelit të lartë dhe gjithmonë e bukur. Ata janë gjithashtu gjithmonë të disponueshëm për t'iu përgjigjur pyetjeve të mia dhe për të kontaktuar për statusin e porosisë. Opsionet e tyre të letrës së shtypjes dhe shtypjes së shkronjave nuk janë të pakta!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

1 javë më parë
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Produkt i mrekullueshëm!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Zgjedhje e mahnitshme!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Bukur!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2

Porositni karta biznesi metalike të personalizuara në internet - 3 hapa të thjeshtë!

Shfletoni Produktet metalike

Shfletoni familjen tonë të kuruar të produkteve të personalizuara të printimit metalik

Ngarkoni dizajnin tuaj

Ngarkoni veprën tuaj artistike vektoriale dhe merrni një provë dixhitale
Filloni

Shërbimi i Dizajnit të personalizuar

Punoni me ekipin tonë të talentuar të dizajnit për të ndërtuar një koncept unik

Shërbimet e Dizajnit

Më shumë produkte të printimit metalik

Merrni një paketë mostër!

Artikuj interesantë në lidhje me metalin

Keni nevojë për frymëzim? Shikoni blogun tonë të dizajnit ku trajtojmë të gjitha llojet e temave, nga ajo që do të thotë të jesh sipërmarrës deri te tendencat e reja dhe emocionuese të dizajnit në botën e printimit.

Gjeni frymëzimin tuaj >

10 përfitimet kryesore të kartave të biznesit metalike

10 përfitimet kryesore të kartave të biznesit metalike

10 përfitimet kryesore të kartave të biznesit metalik A keni menduar të blini karta biznesi metali? Nëse jo, ju duhet. Lexoni për të mësuar përfitimet e kartave të biznesit metalik. Ka më shumë se 27 milion karta biznesi të shtypura çdo ditë në SHBA. Kjo është e barabartë me afërsisht 10 miliardë karta biznesi të shtypura çdo vit. Kështu që … Lexo më shumë

Vlerësimet e verifikuara të klientëve

Qepje Stubbz
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e lartë dhe përshtatje e shkëlqyer e ngjyrave

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

1 javë më parë
Caroline Boyk
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Duke punuar me Print Peppermint është gjithmonë një gjë e tillë...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

1 javë më parë
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Produkt i mrekullueshëm!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Zgjedhje e mahnitshme!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Bukur!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e madhe dhe çmime të shkëlqyera gjithashtu.

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Porosit për herë të parë dhe jam shumë i impresionuar!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
Lavdi
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Shërbim shumë i dobishëm dhe i përgjegjshëm ndaj klientit; ata...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Më pëlqeu holografia!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Petë e përputhshme nga buza në pjesën e përparme ishte e qetë dhe ...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Shtesë fantastike - dolën fantastike.

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e madhe!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3

Na gjeni në social

Bashkohuni për Këshilla Dizajni dhe Zbritje Speciale

Ju lutemi shkruani një numër nga 1010.
Çfarë është 6 + 4?
Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.