Mostrat e printimit dhe letrës

Bëhuni profesionist i printimit me shumëllojshmërinë tonë të gjerë të mostrave të printimit dhe letrës. Gjeni mostra të markës dhe pa markë për t'u treguar klientëve tuaj.

Artikuj interesantë në lidhje me mostrat

Keni nevojë për frymëzim? Shikoni blogun tonë të dizajnit ku trajtojmë të gjitha llojet e temave, nga ajo që do të thotë të jesh sipërmarrës deri te tendencat e reja dhe emocionuese të dizajnit në botën e printimit.

Gjeni frymëzimin tuaj >

Stampimi me fletë ari vs Pantone Bojëra metalike kundër letrës me fletë metalike vs fletë metalike të ftohtë kundër Scodix

Mësoni se si të shtoni fletë ari në kartat tuaja të biznesit, ftesat e dasmave dhe ngjitësit si një dizajner grafik profesionist! Austin, nga Print Peppermint, krahason 6 nga mënyrat më të mira për të shtuar fletë ari në printimet tuaja, duke përfshirë: stampimin me fletë të nxehtë vs PantoneBojë metalike vs fletë e brendshme vs fletë metalike Scodix vs letra me fletë metalike vs… Lexo më shumë

Letrat më të mira të shtypit

Letra ideale për shtypje shkronjash

Transkriptimi: Kaq shumë stilistë dhe krijues janë absolutisht të mallëngjyer për shtypjen e shtypjes së shkronjave, por ajo që ata nuk dinë është se për të përfituar maksimumin nga një makinë shtypëse letrash si një mulli me erë e shkollës së vjetër në Heidelberg, për shembull, duhet ta ushqeni atë me llojet e duhura. prej letre. Kjo është arsyeja pse ne kemi kaluar muajt e fundit duke hulumtuar… Lexo më shumë

Vlerësimet e verifikuara të klientëve

Qepje Stubbz
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e lartë dhe përshtatje e shkëlqyer e ngjyrave

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

1 javë më parë
Caroline Boyk
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Duke punuar me Print Peppermint është gjithmonë një gjë e tillë...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

1 javë më parë
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Produkt i mrekullueshëm!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Zgjedhje e mahnitshme!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Bukur!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e madhe dhe çmime të shkëlqyera gjithashtu.

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
JUDIT
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Porosit për herë të parë dhe jam shumë i impresionuar!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 2
Lavdi
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Shërbim shumë i dobishëm dhe i përgjegjshëm ndaj klientit; ata...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Më pëlqeu holografia!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5
Petë e përputhshme nga buza në pjesën e përparme ishte e qetë dhe ...
Trego më shumë

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Shtesë fantastike - dolën fantastike.

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3
Whitney D.
pronar i verifikuarpronar i verifikuar
5 / 5

Cilësi e madhe!

Shqyrtim i verifikuarShqyrtim i verifikuar - pamje origjinale

javë më parë 3

Më shumë gjëra që do t'ju pëlqejnë