Kush eshte Print Peppermint dhe pse na zgjedh?

Një ekip miqësor, i talentuar i dizajnit dhe printimit me përvojë në ndihmë ju arrini projektet më ambicioze dhe krijuese të shtypura në fund të lartë.

  • Themeluar në 2010
  • Besuar nga 10,000+ Agjensi dhe Projektues
  • Klientë: Google, Vice, Geico, NBA, Wendys
  • 5M + Printime dhe ekzekutim ...
Rreth Kompanisë, Print Peppermint

Austin Terrill

CEO & Drejtori Krijues

Our Story

Rreth Kompanisë, Print Peppermint

Kthehu në ditë

Print Peppermint lindi nga një kolektiv krijues i quajtur "Temjan & Peppermints "e vendosur në Dallas, Texas.

Rreth Kompanisë, Print Peppermint

Fokusimi i lazerit

prapa kur, ne bëmë gjithçka: ueb, shtyp, ngjarje, por përfundimisht, e kuptuam që Print është me të vërtetë aty ku është zemra jonë.

Rreth Kompanisë, Print Peppermint

Një ekip në rritje

Ekipi ynë i larmishëm dhe i bukur i profesionistëve krijues shtrihet nga Teksasi në BE dhe Azi.

Shtypjet tona të palëkundura

Rreth Kompanisë, Print Peppermint

Prodhuesi: Heidelberg

Model: Speedmaster XL 75

Colors: 4

Zona e shtypjes maksimale: 27 "x 20"

Max Speed: 15000 fletë / në orë

Rreth Kompanisë, Print Peppermint

Prodhuesi: Komori

Model: Lithrone G40

Colors: 4

Zona e shtypjes maksimale: 40 "x 30"

Max Speed: 15000 fletë / në orë

Rreth Kompanisë, Print Peppermint

Prodhuesi: Heidelberg

Model: helikopter

Colors: 1

Zona e shtypjes maksimale: 10 "x 15"

Max Speed: n / a

Ne jemi të apasionuar pas shtypjes, modelimit dhe mjedisit

Ekipi ynë kryesor

Rreth Kompanisë, Print Peppermint

Austin Terrill

Themelues / Drejtor Kreativ

Rreth Kompanisë, Print Peppermint
Rreth Kompanisë, Print Peppermint

Taro Wagoner

Designer Lead

Rreth Kompanisë, Print Peppermint
Rreth Kompanisë, Print Peppermint

Sugges Sunny

Shef i Logjistikës

Rreth Kompanisë, Print Peppermint

Së bashku kemi zgjidhur mbi 160,000 Biletat e Ndihmës së Konsumatorëve!

Rreth Kompanisë, Print Peppermint

Kodra e Mallory

Designer Grafike

Rreth Kompanisë, Print Peppermint
Rreth Kompanisë, Print Peppermint

Aatosh Sharma

Dizajni PrePress

Rreth Kompanisë, Print Peppermint
Rreth Kompanisë, Print Peppermint

Macja e Ylberit

Menaxheri i Shpirtit të Ekipit

Rreth Kompanisë, Print Peppermint

Aftësitë dhe Ekspertizën Tonë

Kur telefononi, bisedoni ose Email me një nga anëtarët e ekipit tonë ju po përfitoni nga konsultimi me një ekip i cili ka shumë vite ekspertizë në dizajnin e printimit.

Nëse gjejmë të meta në hartimin tuaj, nuk kemi frikë t'ju them (është lloji pse ju na paguani). Por, mos u shqetësoni, ne do t'ju përgjigjemi me një larmi zgjidhjesh praktike për të siguruar një prodhim perfekt të shtypur.

Projektimi
%
%
shërbimi ndaj klientit
%

Besuar nga mbi 10,000 organizata krijuese, përfshirë:

Rreth Kompanisë, Print Peppermint
Rreth Kompanisë, Print Peppermint
Rreth Kompanisë, Print Peppermint
Rreth Kompanisë, Print Peppermint
Rreth Kompanisë, Print Peppermint

Regjistrohuni për Këshilla për Dizajn dhe Zbritje Speciale

  • Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.

Na gjeni në social

Monedhë
EUReuro