Pankarta me vinyl të personalizuara

Tërhiq klientë të rinj me banderola me format të madh për ambiente të brendshme dhe të jashtme. Udhëtoni lehtë me stendat e banderolave ​​të anulueshme vertikale.

Artikuj interesantë në lidhje me banderolat

Keni nevojë për frymëzim? Shikoni blogun tonë të dizajnit ku trajtojmë të gjitha llojet e temave, nga ajo që do të thotë të jesh sipërmarrës deri te tendencat e reja dhe emocionuese të dizajnit në botën e printimit.

Gjeni frymëzimin tuaj >

Printo në internet Më të Mirin $ _wp_attachment_metadata_image_meta = titulli $

Banderolat e tërheqjes: Mjetet Universale të Reklamimit

Përshkrimi: Bizneset përdorin banderola për shumë arsye. Me ndihmën e tyre, sipërmarrësit mund të promovojnë markën ose të dërgojnë një mesazh për audiencën e synuar. Sot, një flamur i tërheqshëm fiton popullaritet. Lexoni më tej për të mësuar më shumë rreth përfitimeve dhe përdorimit të tyre.

Përfitimet kryesore të banderolave ​​të personalizuara

Shkuarja e madhe me banderolat: Përfitimet kryesore të banderolave ​​të personalizuara

Përfitimet kryesore të banderolave ​​të personalizuara Banerat e personalizuara janë të shkëlqyera për reklama. Lexoni për të mësuar gjithçka në lidhje me përfitimet kryesore të banderolave ​​të personalizuara. A doni të reklamoni një shitje jashtë biznesit tuaj ose të bëni që prezenca e biznesit tuaj të ndihet brenda në një konferencë ose shfaqje tregtare? Një nga mënyrat më efektive për të Lexo më shumë

Pankarta Pyetjet e bëra më shpesh

Sa paguani për hartimin e banderolave?

Këtu janë lidhjet me dy nga paketat tona të çmimeve të shërbimeve të dizajnit të banerëve. Klikoni lidhjet më poshtë. Kategoria e dizenjimit të banderolave: Shërbimet e dizajnit Shfaqje tregtare Kategoria e dizajnit të banerëve: Shërbimet e dizajnit Punësoni dizajnerët tanë grafik për të hartuar projektin tuaj të ardhshëm krijues.

Do të doja shumë kufij në flamurin apo shenjën time, a është e lezetshme?

Për fat të keq, kufijtë janë një jo-jo për printim. Kufijtë janë problematikë pasi të gjitha nënshtresat ndryshojnë për secilën grup. Kjo e bën prerjen e saktë pothuajse të pamundur. Për Grand4mat, rekomandohet fuqimisht të mos shtoni kufij në dizajnin tuaj. Nëse këmbëngulni t'i përfshini ato, shkoni për kufij rreth 2 inç të trashë. Megjithatë, kini parasysh se nëse dërgoni një skedar që përmban kufij, Grand4mat nuk do të bëjë një ribotim në rast se printimi tregon dallime në madhësinë dhe pozicionimin e kufirit.

Cilat janë përfitimet dhe aplikimet e banderolave ​​dhe bllokuesve të rrjetës?

Pankartat e jashtme duhet të jenë mjaft të forta për t'u mbajtur kundër elementëve. Ata gjithashtu duhet të jenë mjaft të mëdhenj dhe të bien në sy për të tërhequr vëmendjen. Pra, nëse doni një baner që mund të duket i shkëlqyeshëm edhe pas ekspozimit afatgjatë në mjedise të ashpra, keni dy mundësi: bllokues dhe banderola rrjetë. Banderolat e bllokimit bëjnë të mundur printimin e dyanshëm. Ju lehtë mund të dyfishoni shikueshmërinë dhe efektivitetin e reklamës suaj me këtë opsion. Të krijuara me 100% errësirë, këto pankarta bllokojnë printimin nga ana tjetër. Këto banderola gjithashtu parandalojnë larjen e grafikëve të printuar, veçanërisht kur një burim drite ndodhet menjëherë pas tabelës. … Lexo më shumë

Cili është ndryshimi midis një flamuri standard tërheqës në të vërtetë?

Pankartat që tërhiqen janë perfekte për shfaqje tregtare, konferenca dhe ngjarje në dyqane, ku duhet të tërhiqni vëmendjen, të ndërtoni ndërgjegjësimin e markës dhe të promovoni produktet. Këto janë zakonisht të lehta, kompakte dhe të lehta për t'u vendosur. Ju keni dy mundësi për të zgjedhur: banderola standarde dhe premium që tërhiqen. Pankartat standarde të anulueshme janë të lehta por të qëndrueshme. Ato janë gjithashtu mjaft të mëdha për t'u dalluar në një turmë. Ato janë të qëndrueshme, të palosshme dhe pa probleme. Mund ta ruani një brenda një kutie të vogël, në mënyrë që ta transportoni lehtësisht dhe shpejt në çdo ngjarje. Pankartat premium të anulueshme janë pak më të mëdha në krahasim me versionin standard. … Lexo më shumë

Në cilin lloj materialesh banderolash shtypni?

Vinyl 8oz Mesh Outdoor: Ky është një vinyl më i lehtë që lejon erën të kalojë dhe njëfarë dukshmërie. 10 milje Vinyl Premium Indoor: E shkëlqyeshme për ekranet POP që shfaqin shpejt dhe me lehtësi produktet dhe shërbimet tuaja. Rezolucioni i printimit me cilësi arti. Vinyl 13 oz Scrim Outdoor: përmban një rrjet me fileto në të gjithë banderolën për më shumë forcë dhe qëndrueshmëri. Rezolucioni i printimit është i shkëlqyeshëm, por jo aq i lartë sa vinili ynë premium 10 mil për shtëpi. Ky material lejon përmasa shumë më të mëdha. Vinyl ynë Blockout 15oz është i përsosur për situatat ku keni nevojë për baner të cilësisë më të lartë. Sipërfaqja e saj e lëmuar ofron… Lexo më shumë

A kam nevojë për gjakderdhje për produkte me format të madh?

Për këto lloj materialesh, caktoni të paktën gjysmë inç në çdo cep. Për shembull, nëse keni një material printimi 24 inç x 18 inç, madhësia e skedarit tuaj duhet të jetë 25 x 19 inç. Kjo duhet të jetë e mjaftueshme për kufijtë e gjakderdhjes. Pankarta të jashtme dhe të brendshme dhe pankarta me kanavacë Nuk keni nevojë të vendosni asnjë shenjë gjakderdhjeje për këto lloj materialesh. Vendosni skedarin tuaj të madhësisë sipas matjeve specifike të porosisë, ose bëjeni atë në përpjesëtim me madhësinë aktuale. Nëse po porositni buzë, caktoni një zonë të sigurt 2 inç në të gjitha anët. Bannerët priren të humbasin… Lexo më shumë

A kam nevojë për gjakderdhje për skedarët e mi të formatit të madh?

Coroplast, PVC, Foamcore, Magnetët e Makinave, Stendat e Bannerëve dhe Posterat e Mëdha: Ne kërkojmë një rrjedhje 0.5 inç nga të gjitha anët. Nëse porositni në 24 inç me 18 inç, madhësia e skedarit tuaj duhet të jetë 25 inç me 19 inç për të lejuar gjakderdhje. Pankarta të lirshme për ambiente të jashtme, banderola për ambiente të brendshme dhe pankarta me kanavacë: Ne kërkojmë që të mos vendosen shenja gjakderdhjeje ose prerjesh. Bëni skedarin tuaj në madhësinë e porositur (ose proporcionale). Nëse porositni buzë, lini një zonë të sigurt 2 inç në të gjitha anët. Prisni të humbni nga 1/8 inç deri në 2 inç për anë me banderola. Bannerët poliestër: Ne kërkojmë një 0.5 inç… Lexo më shumë

Arefarë janë grommets dhe xhepa pol?

Pankartat shpesh varen nga një pikë më e lartë për ta bërë atë më të dukshme për kalimtarët. Shtojcat si xhepat e shtyllave dhe xhamat mund të shtohen në banderola për t'u siguruar që ato të mbahen mirë në vend kur varen. Grumpat janë unaza të vogla të fiksuara në skajin e banderolës dhe ofrojnë një shumëllojshmëri opsionesh të varjes. Këto janë të ngjashme me unazat që shihni në perde dhe perde. Le të themi se po shpresoni të instaloni një baner për përdorim afatgjatë në natyrë. Këto shirita duhet të instalohen çdo 2-3 këmbë përgjatë skajeve të banderolës për të siguruar që pesha e tij të jetë… Lexo më shumë

Kur dhe si duhet ta shkallëzoj veprën time të artit për ta mbajtur skedarin në një madhësi të menaxhueshme?

Ndërsa shkallëzimi i veprës suaj të artit mund ta bëjë atë më të menaxhueshme për nga madhësia, nuk kërkohet gjithmonë të ndryshohen specifikimet e madhësisë. Ju duhet të përdorni vetëm shkallë më të vogla nëse skedari është shumë i madh. Këtu janë llojet e ndryshme të veprave të artit dhe materialeve të printuara dhe si të shkallëzohet secila prej tyre: Vector Art Grand4mat mund të printojë banderola të mëdhenj në natyrë deri në 150 ft. x 16 ft., por shumica e softuerëve në ditët e sotme do të krijojnë vetëm art deri në 228 inç. Gjithashtu, softueri i lexuesit dhe konvertuesit PDF si Adobe Acrobat kanë një madhësi maksimale të pamjes prej 200 inç. Kjo do të thotë që ju mund të humbni një pjesë të pjesës. … Lexo më shumë

Pse dreqin është skedari im kaq i madh?

Nëse jeni duke krijuar dizajnin tuaj të banerit në një program të bazuar në raster si p.sh Adobe Photoshop, skedari juaj do të jetë i madh. Në varësi të dizajnit tuaj, kjo mund të jetë e nevojshme, megjithatë, ne sugjerojmë përdorimin e një softueri dizajni të bazuar në vektor, si p.sh Adobe Ilustrues. Për sa kohë që dizajni juaj nuk përmban ndonjë element raster, të tillë si një fotografi, madhësitë e skedarit tuaj do të jenë shumë të vogla.

SHERBIM ME KARENSI

Keni nevojë për diçka të egër?

Bashkohuni për Këshilla dhe Zbritje për Dizajn!

Email
Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.

Na gjeni në social