, Imah 2021 Beresih

Kartu bisnis

Hayu anjeun kartu bisnis némbongkeun dulur anjeun didieu pikeun ngalakukeun bisnis serius. Selesai khusus anu unik, ukuran, sareng saham kertas premium.

, Imah 2021 Beresih

Stiker & Label

Lengket merek anjeun dimana-mana! Stiker jeung labél anu super fun tapi hemat biaya cara pikeun balik ti unbranded ka branded dina instan.

, Imah 2021 Beresih

Undangan

Kahirupan dijieun pikeun sohor! pesenan adat invitations, announcements tur leuwih pikeun miéling moments husus Anjeun.

, Imah 2021 Beresih

Surat Percetakan

Setel nada pikeun merek anjeun nganggo percetakan letterpress deboss sacara khusus Pantone kelir, dicitak dina luxuriously lemes tapi massively kandel kertas kapas.

, Imah 2021 Beresih

Kartu Pos Adat

Bewarakeun warta khusus anjeun ka klien atanapi réréncangan anjeun dina rupa-rupa makalah luhur, ukuran, sareng hasil khusus.

, Imah 2021 Beresih

Kartu Usaha Logan

Jieun pernyataan boldest ku handing calon klien anyar anjeun hiji ultra-kaku, laser-etched murni stainless waja kartu bisnis.

Ideu seger tina Blog Desain

, Imah 2021 Beresih

Kumaha carana milih font kartu bisnis anu mere ilham profesionalisme sareng gaya

Agustus 10, 2022

Salaku warga nagara anjeun, anjeun gaduh KTP. Formatna mangrupikeun merek, sareng jalma-jalma tiasa langsung mikawanohna, bahkan ti jauh. Anjeun kedah nganggap kartu bisnis anjeun salaku KTP bisnis anjeun. Henteu kedah rumit teuing, tapi anjeun kedah narékahan pikeun… Maca deui

, Imah 2021 Beresih

10 Kasalahan Desain Presentasi Umum pikeun Dihindari

Agustus 10, 2022

10 Kasalahan Desain Presentasi anu Nyepeng Anjeun Balik Bayangkeun linggih pikeun presentasi anu leres-leres anjeun ngarepkeun. Presenter ngamimitian sési, sareng slide anu anjeunna tampilkeun ku data sareng seueur teuing gambar sareng ningalikeun langkung ti sababaraha fon, anu henteu nyingkronkeun sareng unggal… Maca deui

, Imah 2021 Beresih

Sadayana Anu Kedah Anjeun Apal Ngeunaan Branding Pikeun Fotografer

Juli 21, 2022

Nalika ngamimitian karir fotografi atanapi parantos janten fotografer profésional, sadayana nganggap anggapan "branding" sareng "promosi" kagiatan profésional ka massa. Promosi diri mangrupikeun aspék anu penting pikeun saha waé anu hoyong dikenal ku pamiarsa anu langkung lega sareng nampi sababaraha kauntungan tina ngalakukeun poto sacara profésional. Ngamajukeun bakat pribadi dina fotografi… Maca deui