Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Дата набрання чинності: квітень 26, 2019

Print Peppermint Inc. (“ми”, “ми” або “наш”) управляє https: // www.printpeppermint.com веб-сайт (далі - "Послуга").

На цій сторінці ви повідомляєте про нашу політику щодо збору, використання та розголошення особистих даних під час використання нашої Служби та вибору, які ви пов'язали з цими даними.

Ми використовуємо ваші дані для надання та вдосконалення Послуги. Користуючись Послугою, ви погоджуєтесь на збір та використання інформації відповідно до цієї політики. Якщо інше не визначено в цій Політиці конфіденційності, терміни, що використовуються в цій Політиці конфіденційності, мають те саме значення, що і в наших Положеннях та умовах, доступних з https: // www.printpeppermint.com

Визначення

  • обслуговування

    Послуга - це https: // www.printpeppermint.com веб-сайт, керований Print Peppermint Инк

  • Особисті дані

    Особисті дані - це дані про живу особу, яку можна ідентифікувати за цими даними (або тією та іншою інформацією, яка є у нас або яка може стати нашим володінням).

  • Дані використання

    Дані використання - це дані, зібрані автоматично або згенеровані за допомогою Сервісу або самої службової інфраструктури (наприклад, тривалість відвідування сторінки).

  • Кукіс

    Cookies - це невеликі файли, збережені на вашому пристрої (комп'ютері або мобільному пристрої).

  • Контролер даних

    Контролер даних означає природний або правової особа, яка (поодинці чи спільно чи спільно з іншими особами) визначає цілі та спосіб обробки чи майбутньої обробки будь -якої особистої інформації.

    З метою цієї Політики конфіденційності ми є контролером даних ваших особистих даних.

  • Обробники даних (або постачальники послуг)

    Обробник даних (або постачальник послуг) означає будь -який природний або правової особа, яка обробляє дані від імені Адміністратора даних.

    Ми можемо використовувати послуги різних постачальників послуг, щоб ефективніше обробляти ваші дані.

  • Предмет даних (або користувач)

    Дані Предмет - це будь-яка жива особа, яка користується нашою Службою та є предметом Особистих Даних.

Збір та використання інформації

Ми збираємо кілька різних типів інформації для різних цілей, щоб забезпечити та покращити наше обслуговування.

Типи даних, зібраних

Особисті дані

Використовуючи наш Сервіс, ми можемо попросити вас надати нам певну особисту інформацію, до якої можна використати контакт або ідентифікувати вас ("Особисті дані"). Інформація, що ідентифікує особу, може включати, але не обмежуватися ними:

  • Email адреса
  • Ім'я та прізвище
  • Телефони номер
  • Адреса, штат, провінція, поштову / поштовий індекс, місто
  • Файли cookie та дані про використання

Ми можемо використовувати ваші Персональні дані для контакт Ви отримуєте інформаційні бюлетені, маркетингові або рекламні матеріали та іншу інформацію, яка може Вас зацікавити. Ви можете відмовитися від отримання будь -якого або всіх цих повідомлень від нас, перейшовши за посиланням для скасування підписки або вказівками, наведеними в будь -якому e-mail ми надсилаємо.

Дані використання

Ми також можемо збирати інформацію про спосіб доступу та використання Служби ("Дані про використання"). Ці Дані про використання можуть містити таку інформацію, як адреса Інтернет-протоколу вашого комп'ютера (наприклад, IP-адреса), тип браузера, версія браузера, сторінки нашої Служби, які ви відвідуєте, час і дата вашого відвідування, час перебування на цих сторінках, унікальний ідентифікатори пристрою та інші діагностичні дані.

Дані відстеження та файлів cookie

Ми використовуємо файли cookie та аналогічні технології відстеження, щоб відстежувати діяльність нашого Сервісу, і ми зберігаємо певну інформацію.

Файли cookie - це файли з невеликою кількістю даних, які можуть містити анонімний унікальний ідентифікатор. Файли cookie надсилаються у веб-переглядач із веб-сайту та зберігаються на вашому пристрої. Також використовуються інші технології відстеження, такі як маяки, теги та сценарії для збору та відстеження інформації, а також для покращення та аналізу нашої Служби.

Ви можете наказати своєму веб-переглядачу відмовитися від всіх файлів cookie або вказати, коли файли cookie надсилаються. Однак, якщо ви не приймаєте файли cookie, ви не зможете користуватися деякими частинами нашої Служби.

Приклади файлів "Cookies" ми використовуємо:

  • Сесійні файли cookie. Ми використовуємо Сесійні Cookies, щоб керувати нашою Службою.
  • Перевага Куки. Ми використовуємо Cookies Preference, щоб запам'ятати свої налаштування та різні налаштування.
  • Безпека Cookies. Ми використовуємо Security Cookies для цілей безпеки.

Використання даних

Print Peppermint Inc. використовує зібрані дані для різних цілей:

  • Забезпечити та підтримувати нашу Службу
  • Повідомляти вас про зміни в нашій Службі
  • Щоб дозволити вам брати участь у інтерактивних функціях нашого Сервісу, коли ви вирішите це зробити
  • Для забезпечення підтримки клієнтів
  • Збирати аналіз чи ціну інформацію, щоб ми могли вдосконалити нашу Службу
  • Контролювати використання нашої Служби
  • Для виявлення, запобігання та вирішення технічних питань питання
  • Надати вам новини, спеціальні пропозиції та загальну інформацію про інші товари, послуги та події, які ми пропонуємо, подібні до тих, що ви вже придбали чи запитували, якщо ви не вирішили не отримувати таку інформацію

Правові засади обробки персональних даних згідно з Загальним регламентом захисту даних (GDPR)

Якщо ви з Європейського економічного простору (ЄЕП), Print Peppermint Инк правової Основа для збору та використання особистої інформації, описаної у цій Політиці конфіденційності, залежить від Персональних даних, які ми збираємо, та конкретного контексту, в якому ми їх збираємо.

Print Peppermint Inc. може обробляти Ваші Особисті дані, оскільки:

  • Ми повинні виконати з вами контракт
  • Ви дали нам дозвіл на це
  • Переробка відповідає нашим законним інтересам, і це не перевищує ваші права
  • Для цілей обробки платежів
  • Дотримуватись закон

Збереження даних

Print Peppermint Inc. буде зберігати ваші Персональні дані лише стільки часу, скільки це необхідно для цілей, викладених у цій Політиці конфіденційності. Ми будемо зберігати та використовувати ваші Персональні дані у тій мірі, в якій це необхідно для дотримання наших правової зобов’язань (наприклад, якщо ми зобов’язані зберігати ваші дані у відповідності з чинним законодавством), вирішувати спори та виконувати наші юридичні угоди та політику.

Print Peppermint Inc. також зберігатиме дані про використання для цілей внутрішнього аналізу. Дані про використання, як правило, зберігаються протягом більш короткого періоду часу, за винятком випадків, коли ці дані використовуються для посилення безпеки або для поліпшення функціональності нашої Служби, або ми юридично зобов’язані зберігати ці дані довше.

Передача даних

Ваша інформація, включаючи Особисті дані, може бути передана на комп'ютерах, які знаходяться за межами вашої держави, провінції, країни чи іншої урядової юрисдикції, де закони про захист даних можуть відрізнятись від законів про захист даних у вашій юрисдикції.

Якщо ви знаходитесь за межами Сполучених Штатів і хочете надати нам інформацію, зверніть увагу, що ми передаємо дані, включаючи Особисті дані, до Сполучених Штатів і обробляємо їх там.

Ваша згода з цією Політикою конфіденційності, після якої ви подаєте таку інформацію, є вашою згодою на цю передачу.

Print Peppermint Inc. вживатиме всіх необхідних заходів для забезпечення безпечного поводження з вашими даними та відповідно до цієї Політики конфіденційності, і жодна передача Ваших Персональних даних не відбуватиметься організації чи країні, якщо немає відповідного контролю, включаючи безпеку ваших даних та іншої особистої інформації.

Розкриття інформації

Ділова угода

If Print Peppermint Inc. бере участь у злитті, придбанні чи продажу активів, Ваші Особисті дані можуть бути передані. Ми надамо сповіщення перед передачею Ваших Персональних даних та підлягає дії іншої Політики конфіденційності.

Розкриття інформації щодо правоохоронних органів

За певних обставин, Print Peppermint Інк. Може вимагати розголошення ваших персональних даних, якщо цього вимагатиме закон або у відповідь на дійсні запити державних органів (наприклад, суду чи урядового відомства).

Юридичні вимоги

Print Peppermint Inc. може розкрити Ваші Персональні дані добросовісно, ​​вважаючи, що такі дії необхідні для:

  • Здійснити юридичне зобов'язання
  • Для захисту та захисту прав або власність of Print Peppermint Инк
  • Щоб запобігти або розслідувати можливі правопорушення у зв'язку з Службою
  • Для захисту особистої безпеки користувачів Служби або громадськості
  • Захистити від юридичної відповідальності

Безпека даних

Безпека ваших даних важлива для нас, але пам’ятайте, що жоден спосіб передачі через Інтернет або метод електронного зберігання не є 100% безпечним. Хоча ми прагнемо використовувати комерційно прийнятні засоби для захисту ваших Персональних даних, ми не можемо гарантувати її абсолютна безпека.

Наша політика щодо "Не відстежувати" сигнали відповідно до Каліфорнійського закону про захист в Інтернеті (CalOPPA)

Ми не підтримуємо функцію "Не відстежувати" ("DNT"). Не відстежувати - це параметр, який ви можете встановити у своєму веб-браузері, щоб повідомляти веб-сайти про те, що ви не хочете, щоб їх відстежували.

Ви можете включити чи вимкнути функцію "Не відстежувати", перейшовши на сторінку "Налаштування" або "Налаштування" у веб-переглядачі.

Ваші права захисту даних згідно з Загальним регламентом захисту даних (GDPR)

Якщо ви є резидентом Європейського економічного простору (ЄЕП), у вас є певні права на захист даних. Print Peppermint Inc. прагне вжити розумних заходів, щоб дозволити вам виправляти, змінювати, видаляти або обмежувати використання Ваших персональних даних.

Якщо ви хочете бути поінформованим про те, які персональні дані ми зберігаємо про вас, і якщо ви хочете, щоб вони були видалені з наших систем, будь ласка Зв'яжіться з нами.

За певних обставин у вас є такі права захисту даних:

  • Право на доступ, оновлення або видалення інформації, яку ми маємо на вас. Якщо це можливо, ви можете отримати доступ, оновити або подати запит на видалення ваших персональних даних безпосередньо в розділі налаштувань облікового запису. Якщо ви не можете самостійно виконати ці дії, будь ласка Зв'яжіться з нами щоб допомогти вам.

  • Право виправлення. Ви маєте право виправити інформацію, якщо ця інформація є неточною або неповною.

  • Право на об'єкт. Ви маєте право заперечувати проти нашої обробки Ваших Особистих даних.

  • Право обмеження. Ви маєте право вимагати обмеження обробки вашої особистої інформації.

  • Право на переносність даних. Ви маєте право надати копію інформації, яку ми маємо у вас, у структурованому, машинозчитуваному та широко використовуваному форматі.

  • Право відкликати згоду. Ви також маєте право відкликати свою згоду в будь-який час, де Print Peppermint Inc. покладається на вашу згоду на обробку вашої особистої інформації.

Зверніть увагу, що ми можемо попросити вас підтвердити свою особу, перш ніж відповідати на такі запити.

Ви маєте право подати скаргу до Органу захисту даних щодо нашого збору та використання ваших Персональних даних. Для отримання додаткової інформації, будь ласка контакт місцевий орган із захисту даних у Європейській економічній зоні (ЄЕЗ).

Постачальники послуг

Ми можемо наймати сторонні компанії та приватних осіб для сприяння нашій Послузі (“Постачальники послуг”), надання Служби від нашого імені, надання послуг, пов’язаних із Сервісом, або надання допомоги в аналізі використання нашої Служби.

Ці треті сторони мають доступ до Ваших Особистих даних лише для виконання цих завдань від нашого імені та зобов'язані не розкривати та не використовувати їх для інших цілей.

аналітика

Ми можемо використовувати сторонніх постачальників послуг для контролю та аналізу використання нашої Служби.

  • Google Analytics

    Google Analytics - це служба веб-аналітики, яку пропонує Google, який відслідковує та звітує про трафік веб-сайту. Google використовує зібрані дані для відстеження та контролю за використанням нашої Служби. Ці дані доступні для інших служб Google. Компанія Google може використовувати зібрані дані для контекстної реклами та персоналізації оголошень власної рекламної мережі.

    Ви можете відмовитися від того, що Ви зробили свою діяльність у Службі доступною для Google Analytics, встановивши надбудову веб-переглядача Google Analytics для відмови від Google. Додаток перешкоджає JavaScript Google Analytics (ga.js, analytics.js та dc.js) надавати інформацію про відвідування Google Analytics.

    Щоб отримати докладнішу інформацію про практики конфіденційності Google, відвідайте веб-сторінку Google Privacy and Terms: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Поведінковий ремаркетинг

Print Peppermint Inc. використовує послуги ремаркетингу, щоб рекламувати на веб-сайтах третіх сторін після відвідування нашої Служби. Ми та наші сторонні постачальники використовують файли cookie для інформування, оптимізації та розміщення оголошень на основі ваших минулих відвідувань нашої Служби.

  • Об'яви Google (AdWords)

    Послуга ремаркетингу Google Ads (AdWords) надається компанією Google Inc.

    Ви можете відмовитися від Google Analytics для відображуваної реклами та налаштувати оголошення в Медійній мережі Google, перейшовши на сторінку "Налаштування оголошень Google": http://www.google.com/settings/ads

    Google також рекомендує встановити надбудову браузера для відмови від Google Analytics - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - для вашого веб-браузера. Додаток браузера для відмови від Google Analytics надає відвідувачам можливість запобігти збору та використанню їх даних Google Analytics.

    Щоб отримати докладнішу інформацію про практики конфіденційності Google, відвідайте веб-сторінку Google Privacy and Terms: https://policies.google.com/privacy?hl=en

  • Facebook

    Служба ремаркетингу в Facebook надається компанією Facebook Inc.

    Ви можете дізнатись більше про рекламу на основі інтересів з Facebook, відвідавши цю сторінку: https://www.facebook.com/help/164968693837950

    Щоб відмовитись від оголошень на основі інтересів Facebook, дотримуйтесь цих вказівок від Facebook: https://www.facebook.com/help/568137493302217

    Фейсбук дотримується принципів саморегулювання для онлайнової поведінкової реклами, встановленої Альянсом із реклами цифрових даних. Ви також можете відмовитися від Facebook та інших компаній-учасників через Альянс з реклами в США http://www.aboutads.info/choices/, Digital Advertising Alliance Канади в Канаді http://youradchoices.ca/ або Європейський альянс інтерактивної цифрової реклами в Європі http://www.youronlinechoices.eu/або відмовитися від свого мобільного пристрою.

    Для отримання додаткової інформації про практику конфіденційності Facebook, будь ласка, відвідайте політику даних Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation

платежі

Ми можемо надавати платні товари та / або послуги в рамках Послуги. У цьому випадок, ми використовуємо сторонні послуги для обробки платежів (наприклад, платіжні процесори). Ми не будемо зберігати або збирати дані вашої платіжної картки. Ця інформація надається безпосередньо нашим стороннім процесорам платежів, використання вашої особистої інформації регулюється їх Політикою конфіденційності. Ці платіжні процесори дотримуються стандартів, встановлених PCI-DSS, якими керує Рада стандартів безпеки PCI, що є спільним зусиллям таких брендів, як Visa, MasterCard, American
Експрес та відкрийте для себе. Вимоги PCI-DSS допомога забезпечити безпечне поводження з платіжною інформацією.

Процесорів обробки платежів, з якими ми працюємо, є:

Посилання на інші сайти

Наша Служба може містити посилання на інші веб-сайти, якими ми не управляємо. Якщо ви натиснете посилання третьої сторони, ви перейдете на веб-сайт цієї третьої сторони. Ми настійно рекомендуємо переглянути політику конфіденційності кожного веб-сайту, який ви відвідуєте.

Ми не контролюємо та не беремо на себе відповідальність за вміст, політику конфіденційності чи практику будь-яких сайтів або служб третіх сторін.

Дитяча конфіденційність

Наша Служба не звертається до осіб, які не досягли віку 18 ("Діти").

Ми не свідомо збираємо особистою інформацію від кого-небудь у віці 18. Якщо ви є батьком або опікуном, і ви знаєте, що ваша дитина надала нам особисті дані, будь ласка, зв'яжіться з нами. Якщо ми усвідомлюємо, що ми зібрали Особисті дані з дітей без підтвердження батьківської згоди, ми вживаємо заходів для видалення цієї інформації з наших серверів.

Зміни до цієї Політики конфіденційності

Час від часу ми можемо оновити нашу Політику конфіденційності. Ми повідомимо вас про будь-які зміни, опублікувавши нову Політику конфіденційності на цій сторінці.

Ми повідомимо вам електронною поштою та / або помітним повідомленням про нашу службу до того, як зміна стане ефективною та оновить "дату набуття чинності" у верхній частині цієї політики конфіденційності.

Рекомендується періодично переглядати цю Політика конфіденційності для будь-яких змін. Зміни до цієї Політики конфіденційності є ефективними, коли вони опубліковані на цій сторінці.

Зв'язатися з нами

Якщо у вас виникли питання щодо цієї Політики конфіденційності, зв'яжіться з нами:

  • Електронною поштою: support @printpeppermint.com
  • За номером телефону: 8773851199

Підпишіться на поради щодо дизайну та спеціальні знижки

  • Це поле для цілей перевірки і повинні бути залишені без змін.

Знайдіть нас у соцмережах

Валюта
EUROєвро