, Shtëpi 2021 e pastër

Kartat e biznesit

Lërini kartëvizitat tuaja t'u tregojnë të gjithëve që jeni këtu për të bërë biznes serioz. Përfundime të pafundme unike, madhësi dhe rezerva letre premium.

, Shtëpi 2021 e pastër

Ngjitëse & Etiketa

Ngjiteni markën tuaj kudo! Ngjitëset dhe etiketat janë një mënyrë super argëtuese, por me kosto efektive për të kaluar nga pa markë në markë në një çast.

, Shtëpi 2021 e pastër

ftesat

Jeta është bërë për t'u festuar! Porositni ftesa të personalizuara, njoftime dhe më shumë për të përkujtuar momentet tuaja të veçanta.

, Shtëpi 2021 e pastër

Shtypshkroja

Vendosni tonin për markën tuaj me printimin e shtypur me shkronja deboss me porosi Pantone ngjyra, të printuara në letër pambuku shumë të butë, por shumë të trashë.

, Shtëpi 2021 e pastër

Kartolina me porosi

Njoftoni lajmet tuaja të veçanta klientëve ose miqve tuaj në një sërë letrash të nivelit të lartë, madhësive dhe përfundimeve speciale.

, Shtëpi 2021 e pastër

Kartat e biznesit metalikë

Bëjeni deklaratën më të guximshme duke i dorëzuar klientit tuaj të ri potencial një kartë biznesi ultra të ngurtë, të gdhendur me lazer nga çeliku inox.

Ide të freskëta nga Blog Dizajni

, Shtëpi 2021 e pastër

Si të zhvilloni (dhe të ruani) tonin e zërit të markës suaj

Prill 28, 2022

Krijimi i një tonin zëri të markës është i rëndësishëm për çdo strategji marketingu biznesi. Ruajtja e një zëri të qëndrueshëm të markës ndihmon për të komunikuar më shumë për biznesin tuaj me audiencën tuaj. Përveç kësaj, i bën ata të lidhen lehtësisht me biznesin tuaj, duke e bërë atë një përbërës të dobishëm për ndërtimin e një biznesi të suksesshëm. Këtu është një udhëzues hap pas hapi se si të… Lexo më shumë

, Shtëpi 2021 e pastër

5 mjetet kryesore në internet për shndërrimin e fotografive në skedarë teksti

Prill 25, 2022

Mjetet OCR në internet janë një shtesë e jashtëzakonshme për arsenalin e çdo shkrimtari sot. Pra, si dhe cilat duhet të përdorin në 2022? Shndërrimi i fotove në tekste të redaktueshme është një shtesë e jashtëzakonshme për çdo biznes apo rezervë shkrimtari. Këto mjete mund ta bëjnë jetën më të lehtë duke i kthyer imazhet në tekste të redaktueshme për përdorime të ardhshme dhe më shumë. Sipas… Lexo më shumë

, Shtëpi 2021 e pastër

10 këshilla për të bërë video me pamje profesionale për fillestarët

March 31, 2022

Imazh: histori nëpërmjet Freepik Sipas një studimi, përmbajtja video përbën 82% të trafikut të internetit këtë vit. Kjo do të thotë që shumëve u pëlqen të shikojnë video kur shfletojnë internetin dhe gjejnë informacione të reja. Por pse i pëlqejnë kaq shumë videot? Videot janë më të aksesueshme sepse përdoruesit mund ta ndajnë përmbajtjen lehtësisht në majë të gishtave të tyre. … Lexo më shumë

Na gjeni në social

Bashkohuni për Këshilla Dizajni dhe Zbritje Speciale

Ju lutemi shkruani një numër nga 1010.
Çfarë është 6 + 4?
Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.